Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I need a solution Hi All I´m running DS 6.9 SP5 MR1 and have created a Windows 7 Image. I have created a custom xml file that join the domain and other things. When I deploy ...
Forum Discussion by Steen Bogø | 21 Sep 2011 | 0 comments
After imaging a machine, most people have to log into the machine and reboot multiple times to finish unique software installations etc. With this Unattend file, you can see how to enable the Administrator Account and then tell the computer to ...
Download by Benjamin Fuller | 20 Sep 2011 | 0 comments
I need a solution Hi, thanks in advance. We have recently taken delivery of several hundred Dell Optiplex 390s that use Cougar Point SATA controllers. This particular model can ...
Forum Discussion by adavidm | 20 Sep 2011 | 3 comments
I recently gave a presentation on this at the Symantec User Group (Phoenix). I would like to share this with all of you in the Symantec community and have converted it from the "Death by Powerpoint" to an article for all to enjoy. I like to ...
Article by Benjamin Fuller | 19 Sep 2011 | 2 comments
When creating complex email reports, one thing you can find yourself repeatedly doing is munging SQL SELECT statements into a format suitable for HTML presentation. Today's download contains a SQL stored procedure which simplifies reporting by ...
Download by ianatkin | 19 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, Has anyone seen this before or know if it is a setting i can "turn on?" We've upgraded from DS 6.9 SP4 to 6.9 SP5 and it no longer logs who ...
Forum Discussion by Canuck | 19 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Hello, After my XP image downloads I have several tasks set up to install applications. Up to this point it has been working fine, however after creating an XP ...
Forum Discussion by acurler | 19 Sep 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, I'm trying to deploy a new server (virtual machine) whit DS 6.9 (W2K8 R2 server) but each time i have an error message: Error 5 in building script ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Medkorp | 19 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution We are transferring data from windows XP to Windows 7 using USMT 4.0.  We are using Altiris to run these scripts.  As part of this we need to change information in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cjcsjones | 16 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution I'm looking at doing a fresh install of the latest DS 6.9 SP5 Server component on a Windows Server 2008R2 box. The Documentation for this product is horrible. It ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DorseyIOPS | 16 Sep 2011 | 2 comments