Video Screencast Help

6.x

Results for 6.x

I do not need a solution (just sharing information) Hello all, I would really appreciate it if you would answer the following two questions: 1.  Are you planning on moving to DS ...
Forum Discussion by SK | 13 Jan 2014 | 12 comments
I do not need a solution (just sharing information) I've been frustrated the past week or two with DS 6.9 SP6 and WinPE4's missing environmental variables, specifically the ...
Forum Discussion by Maymne | 07 Jan 2014 | 10 comments
I need a solution Hi All, For the last day or so, we was trying to install computer drivers after deploying the W7x32 image, the issue we having is, the PC wouldn't not reboot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by anisb3l | 02 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution Hi We want to capture thin client image and deploy on the same using Deployment Solution 6.9. Can anyone provide detail info or steps to capture and deploy ...
Forum Discussion by vikasj | 27 Dec 2013 | 7 comments
I need a solution After reinstalling a DS 6.9 sp6 on a new 2008 R2 server, upgrading from a copy the previous “express” base. We care reconfigure the “default settings” to the new IP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Pascal KOTTE | 19 Dec 2013 | 17 comments
I need a solution Hi All, I had a question about Altiris...Our Altiris was installed on a one server then it was moved to another as the server it was installed on wasn't ...
Forum Discussion by Gramzon | 19 Dec 2013 | 9 comments
I need a solution Hi All,   I am using DS 6.9 SP6 with Win PE 4.0. I am trying to perform an unattended installation of Windows 7. I have created an unattend.xml and i have ...
Forum Discussion by NBU_UFO | 18 Dec 2013 | 3 comments
I need a solution Hi, Has anyone upgraded their Linux environment to use DS6.9SP6? On the hardware I've got (some Dell Latitude 6000 series and VMWare)  i'm getting kernel ...
Forum Discussion by ianatkin | 17 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution Hello, All PCs shipped with Intel Boot agent 1.5.x hangs just prior to the boot menu Altiris, inc. X86PC PreBoot, PXE-2.x Enhanced Build ID=402 It does not ...
Forum Discussion by Hans Nitsch | 12 Dec 2013 | 7 comments
I need a solution I am trying to copy an image of a computer with windows 7 32 bit and I am getting the following error message: Windows failed to start.  A recent hardware or ...
Forum Discussion by p3te844 | 11 Dec 2013 | 3 comments