Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution We  upgraded from SMP 7.1 SP2 to 7.5. I am using jobs/tasks for deploying images. Everything worked well under 7.1, but now with 7.5 the Reboot to pxe task is not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MJammer | 02 Apr 2014 | 17 comments
Hotfix 5 for Deployment Solution 7.5, Inventory Solution 7.5 and Symantec Management Platform 7.5 are now available via SIM. Not quite ITMS I know, but its a start.  ;-) Are there details posted Are there details posted regarding this ...
Blog Entry by SK | 31 Mar 2014 | 50 comments
I need a solution Environment: Server 2008 R2 and we are running 7.5. I have a handful of Windows Server 2008 R2 at various remote sites that I am having problems with and ...
Forum Discussion by burndtjammer | 31 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution when booting up a managed PC and press F8 it shows old preboot configurations that have been deleted and no longer exist. any way to tidy this up ? CMS7.5HF4 ...
Forum Discussion by JannasTo | 31 Mar 2014 | 9 comments
I need a solution Is there a way to Monitor Software Deployment Tasks  from the Server Side ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohamed.elkhatib | 30 Mar 2014 | 2 comments
This video gives you a demonstartion on using the Cloud SymHelp. Cloud SymHelp is a one-stop shop for all the IT Management Suite  (ITMS) documentation. All the latest ...
Video by kedar_k | 28 Mar 2014 | 0 comments
I.E.11 isn't officially supported in ITMS 7.5 release, therefore there could appear issue due incompatibility, while managing SMP 7.5 Console. Many people have Windows 8/8.1 OS and there is I.E. 11 which (as far as I know) cannot be downgraded to ...
Blog Entry by Igor Perevozchikov | 28 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi I have an filter for Laptops. It looks like this: SELECT DISTINCT   ch._ResourceGuid   FROM   Inv_HW_Chassis ch   WHERE   ...
Forum Discussion by Qadmin | 27 Mar 2014 | 8 comments
I need a solution I don't even know where to start.  The task fails on client and gives me a return code of -2147221005. Below is a link to what I have done thus far and am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by citetechie | 27 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution I am attempting to deploy software to a client , i created a shared folder with everyone full access permissions for test purposes and placed my msi file inside this ...
Forum Discussion by mohamed.elkhatib | 27 Mar 2014 | 4 comments