Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Greetings all, I recently applied DS 7.5 HF6 on to the existing solution. I attempted to perform a create/capture task on a test machine that is running on ...
Forum Discussion by bryan.tan | 18 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a GHOST image stored in one of the location. I have copied that to my system on D Drive. Now, I want to deploy that image on one of the client machines. ...
Forum Discussion by ronak8590 | 17 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution With the understanding that the Deployment Solution is not supported on this OS, has anyone been able to capture and deploy a sysprepped image using a Windows 7 SP1 ...
Forum Discussion by jms97 | 17 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Having problem to create image after upg to 7.5 sp1. It works fine to deploy a old image, but not create a new one. Error message is like:   ...
Forum Discussion by Anbr | 16 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I have a problem with sites and APIPA addresses when attempting to deploy a new server.  The environment is ITMS v7.5 HF6 with 30 site servers for our various ...
Forum Discussion by Icefoot | 14 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I am very new to Altiris so I am having some problems.   I have set up the Altiris on a system with a C: (80GB) and a D: (2TB) drive.  Unfortunately the .gho ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MWBROWN | 10 Jul 2014 | 1 comment
Today's little download is a simple log collecting script which I use for opening Symantec Support cases. It creates in the same folder as the batch file a log folder and dumps into it the following, Windows Event Logs Installed Programs ...
Download by ianatkin | 07 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I follow the steps to create boot disk in DS 7.5 WinPE 4 https://www-secure.symantec.com/connect/articles/c...   I tried to add Intel I217 LM network ...
Forum Discussion by pfxavier | 07 Jul 2014 | 0 comments
Dear Symantec, I am using Deployment Solution 7.5 HF6 to deploy machines and I have noticed one thing that the Prepare for Sysprep job does not do. The HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DevicePath registry setting sets where the OS ...
Idea by QuietLeni | 01 Jul 2014 | 0 comments
I would like to use the CopyProfile feature when running sysprep on Windows 8 (and 7).  I need to be able to set up a default profile, which has a standard look and feel for all users signing in to our standard image.  This can be done through a ...
Idea by leights | 30 Jun 2014 | 1 comment