Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution With the understanding that the Deployment Solution is not supported on this OS, has anyone been able to capture and deploy a sysprepped image using a Windows 7 SP1 ...
Forum Discussion by jms97 | 17 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Having problem to create image after upg to 7.5 sp1. It works fine to deploy a old image, but not create a new one. Error message is like:   ...
Forum Discussion by Anbr | 16 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I have a problem with sites and APIPA addresses when attempting to deploy a new server.  The environment is ITMS v7.5 HF6 with 30 site servers for our various ...
Forum Discussion by Icefoot | 14 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I am very new to Altiris so I am having some problems.   I have set up the Altiris on a system with a C: (80GB) and a D: (2TB) drive.  Unfortunately the .gho ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MWBROWN | 10 Jul 2014 | 1 comment
Today's little download is a simple log collecting script which I use for opening Symantec Support cases. It creates in the same folder as the batch file a log folder and dumps into it the following, Windows Event Logs Installed Programs ...
Download by ianatkin | 07 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I follow the steps to create boot disk in DS 7.5 WinPE 4 https://www-secure.symantec.com/connect/articles/c...   I tried to add Intel I217 LM network ...
Forum Discussion by pfxavier | 07 Jul 2014 | 0 comments
Dear Symantec, I am using Deployment Solution 7.5 HF6 to deploy machines and I have noticed one thing that the Prepare for Sysprep job does not do. The HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DevicePath registry setting sets where the OS ...
Idea by QuietLeni | 01 Jul 2014 | 0 comments
I would like to use the CopyProfile feature when running sysprep on Windows 8 (and 7).  I need to be able to set up a default profile, which has a standard look and feel for all users signing in to our standard image.  This can be done through a ...
Idea by leights | 30 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I’ll give you an out line of our setup and then the problem. We have 116 sites with device numbers ranging from 5 to 400 per site. We have policies that ...
Forum Discussion by Scott Bowman | 27 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution We are currently starting to use Altiris 7.5 to deploy images, backup and wipe machines.  We ran into a problem where we were running out of hdd space when multiple ...
Forum Discussion by gbolgrin | 25 Jun 2014 | 2 comments