Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Hi Friends, How i can deploy software by altiris deployment solutions and also how i can do the software meetring. Check these Check these link ...
Forum Discussion by Baljeet | 26 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I was looking to remove a number of out of the box preboot drivers under Driver Database Management and leave drivers that only pertain to the Dell Optiplex/Latitude ...
Forum Discussion by MJammer | 26 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I am getting into image automation by using jobs/tasks . If I try to deploy the Windows 7 x64 image and include deployanywhere drivers I consistently receive error 183 ...
Forum Discussion by MJammer | 26 Aug 2014 | 29 comments
I need a solution We are planning a migration from Windows XP to Windows 7 Pro for a customer. They have 80 remote locations with 10 machines at each of these locations to be ...
Forum Discussion by Keyur Desai | 26 Aug 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Since going to 7.5 we've been having an issue with image deployments occaisonally timing out on the Boot To Production task. By ...
Forum Discussion by sfaucher | 21 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Looking for tips/suggestions.  Looking to build up a new server box and curious which version of Windows I should use.  Obviously, the best option would be to use ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cyclones92 | 20 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, Using DS 7.5 and have imaging pretty well nailed down and working well via PXE. One thing I would like to do to helo the technicians imaging ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tloenhorst | 20 Aug 2014 | 15 comments
I need a solution Hello, We have recently upgraded to 7.5 hf1 and have noticed that rapideploy is no longer available within the 'imaging tool' option when creating a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdunn | 20 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I am beginngin to get myself acquainted with imaging automation. I am using Windows 7 Ent. x64. I did not use my unattend.xml file, I am using the sample that came ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MJammer | 19 Aug 2014 | 1 comment
Dear Symantec, Thank you so much for all of the efforts that you have put into the latest releases of SMP 7.5, etc and for the updated documentation. However, although most of the documentation has been upgraded, these documents, showing the ...
Idea by QuietLeni | 19 Aug 2014 | 0 comments