Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution We are using SMA to deploy applications to users. I am wondering if there is a way to show the full path of where the MSIs are being deployed from in the "task ...
Forum Discussion by RConner07 | 09 Dec 2013 | 2 comments
SIM should have a display language selector instead of relying on the users regional settings. (Endpoint Management, 7.0, 7.x, 7.x, Altiris Client Management Suite, 7.1, 7.5, 7.5, 7.x, 7.x, 7.x, 7.x, 7.x, 7.5, 7.5, 7.5, 7.5, 7.5, 7.5, 7.x, 7.5, ...
Idea by SK | 06 Dec 2013 | 0 comments
I need a solution I have created a Deploy Image job for Windows 7 32 bit 1.       Deploy Image task On Windows 7 machine is working fine. 2.       When I try to deploy image on ...
Forum Discussion by vicky72 | 02 Dec 2013 | 5 comments
I need a solution We are using 7.1 SP2 MP1 and have upgraded one of our site servers' WinPE2 environments to WinPE4.  The upgrade was pretty smooth, thanks to this HowTo: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JuniorDS | 02 Dec 2013 | 3 comments
I need a solution I have 2 site servers and one NS. I have set the 3 site servers up as package servers and all is working fine. I now need to have them set up and SBS/PXE servers. I ...
Forum Discussion by ABrain | 02 Dec 2013 | 1 comment
I need a solution We have Symantec Management Console 7.1 aka altiris installed on Windows Server 2008 R2 Datacenter. I'm currently trying to reimage 30 lab computers with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kzhang | 28 Nov 2013 | 7 comments
I wonder, if it is best practice to do the installation and maintenance of SIM and related products always with elevated rights, why is SIM not always checking if it is started with elevated rights? If not, it should provide the question" Do you ...
Idea by Guido Langendorff | 27 Nov 2013 | 0 comments
By default, reports and dashboards in IT Analytics (hosted by SQL Server Reporting Services) will run automatically when selected. This behavior can sometimes be problematic for environments with excessive amounts of data, resulting in increased load ...
Article by dprager | 22 Nov 2013 | 0 comments
I need a solution So we have a corrupt hard drive that will not boot to Windows.  I want to PXE boot it to PE to send an image, but that does not work. I created a boot usb using ...
Forum Discussion by hurricanesfan66 | 22 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution Can anyone write up a procedure for me to deployment images, capture images from a computer, and how to load drives to Altiris for computers? Or do you know of any ...
Forum Discussion by cervantes100 | 22 Nov 2013 | 3 comments