Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hi everybody, I am a newbie in this forum. I have a new task to handle about few thousands of PCs remotely. The environment here in my organization is having ...
Forum Discussion by tlau003 | 11 Mar 2014 | 6 comments
The following query will list the contents of all item folders found within the console: SELECT vi1.Name As Folder,vi2.Name AS Item FROM vItem vi1 JOIN vItemFolder vif ON vif.ParentFolderGuid = vi1.[Guid] JOIN vItem vi2 ON vi2.[Guid] = ...
Blog Entry by SK | 06 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Recently, we have had to replace our 2003 site servers with 2008 R2 site servers to upgrade to winpe 4.  When the 2008 server was built, it was using DHCP and then we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JuniorDS | 05 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hi We using deployment solution 7.1 We trying to capture user personallity for that we have created template and imported at default location We giving ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 05 Mar 2014 | 2 comments
By default in PXE service startup the service itself adds DHCP option 60 with the value PXEClient to DHCP server options. Atleast on our environment there is one scope which does not tolerate to have that value set as it has own PXE environment and that ...
Idea by Archie100 | 05 Mar 2014 | 0 comments
Rollup version 9 Il est bon de constater que Symantec ne néglige pas les clients qui n'ont pas encore migrés en 7.5, et sont encore en 7.1: Ce Rollup comprend et remplace les ...
Blog Entry by Pascal KOTTE | 05 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hi We are using ITMS 7.1 We have many systems in workgroup and now joining to domain. Now we have to have capature user personality from workgroup and want ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 05 Mar 2014 | 4 comments
Release Notes and the actual RU can be obtained from HOWTO81832. The ITMS 7.1.2 MP1.1 v9RU was The ITMS 7.1.2 MP1.1 v9RU was pulled from the download site today to add additional Application Metering fixes.  If you have downloaded the v9 release ...
Blog Entry by SK | 04 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I've got a lot of help from this forum, and I know you guys are so helpful. I'm currently having an issue with Altiris DS and want to seek a possible ...
Forum Discussion by kzhang | 19 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Good Afternoon, We have been getting 100% failed Redeploy image jobs and Initial Deploy Jobs after we tried to update the Automation Folder (PEInstall and ...
Forum Discussion by jjohn1022 | 19 Feb 2014 | 0 comments