Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution One of my remote site where i have add the software package, it shown webpage error. object doesn't support this property or method? 7.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by visible_sol | 14 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution We are trying to image a Dell T5610 with a MegaRaid sas9721-81 running CENTOS 6.5 The machine pxe boots fine, once a "create image" task is scheduled, we ...
Forum Discussion by DerekWarner | 13 Aug 2014 | 2 comments
I had two challanges when creating this script for the installation of the Altiris Agent during client staging. 1. Latest version - When using images it can easily happen that you have an old Altiris Agent installed. And especially in the ...
Download by Stefan S. | 06 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution We're running 7.1. I recently noticed, after rebooting the NS that SBS services are missing. How do I reinstall them? KNOWN ISSUE: SBS services KNOWN ...
Forum Discussion by Chicken42 | 25 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I have to be deploy the software on agents. How can i check the result of that deployment? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shyamsunder | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution When i was worked on sccm there i can deploy the window from server, how can i do it here in altiris? OS - window7 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by akgs | 24 Jul 2014 | 2 comments
ITMS 7.5 SP1 HF1 is available through SIM. It has the fix for the following issue: You can access the ITMS 7.5 SP1 HF1 release notes from the following location: Symantec™ IT Management Suite 7.5 SP1 HF1 powered by Altiris™ technology ...
Blog Entry by kedar_k | 21 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Uninstall the old adobe reader before install the new one? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by devdat | 21 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution How can i change the ip address of altiris server, what the thing required to know before change it? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rohitsharma | 20 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I have added driver in Altris console, and it got successful but without any "Type" (Storage, network...)  Now I would like to remove the driver but can ...
Forum Discussion by Emir Medic | 17 Jul 2014 | 11 comments