Video Screencast Help

7.x

Results for 7.x

I need a solution Hallo everyone I have a bit of a strange problem. I would like to start out by saying how it's setup, and then explain the problem. We are using DS 7.1 ...
Forum Discussion by mortenleth | 06 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, does anyone know, where are the unattend files for a scripted os installation are stored on siteserver? I used the Sitserver with Package / Task and Deployment ...
Forum Discussion by nessaja | 06 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution Hi All, I’m working on creating a Windows XP sp3 image, using DS 7.1 sp2. I have created the image and captured it using the standard sequence of tasks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ACassar | 05 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution Hi How to deploy image across location? What are the pre-requisite Deploy Image or Manage DS Deploy Image or Manage DS resource across locations has a ...
Forum Discussion by vikasj | 05 Jan 2012 | 9 comments
I need a solution I'm having a strange issue with number of client jobs.  I'll give you an example of the most recent instance. 1. I create a simple client side job with ...
Forum Discussion by BSynowiec | 04 Jan 2012 | 1 comment
I need a solution I am in the process of replacing our old Altiris Deployment Solution 6.9 SP5 with the new Deployment Slution 7.1. We need only to deploy software and OS images ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dana Straw | 04 Jan 2012 | 3 comments
Many moons ago I was asked to setup a scratch folder for other admins. It's primary purpose was to serve as a temporary dumping ground for backup images whilst a machine was being serviced. It was also useful as a readily available temporary ...
Download by ianatkin | 30 Dec 2011 | 0 comments
Like many of you, I'll do research in the Symantec KB and Connect forums before opening up a MySupport case online.  My new Symantec account rep recently told me that online case creation always gets you an L1 support engineer that'll provide ...
Idea by Clint | 29 Dec 2011 | 0 comments
I need a solution Hi I am using Deployment solution 7.1 I am  trying to add Intel (R) 82579LM Gigabite ethernet controller drivers through database driver management but when i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikasj | 24 Dec 2011 | 6 comments
I need a solution I was updating my device drivers because Lenovo T420 laptop could not connect to the server when I wanted to deploy an image, but since I updated the drivers, I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bwanali | 24 Dec 2011 | 8 comments