Video Screencast Help

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

I need a solution Hi,   We are having problems with the "Reboot to Production" timeout and in the release guide for Symantec IT Management Suite 7.6 HF7 it´s under the ...
Forum Discussion by CPHkenped | 19 May 2016 | 4 comments
I need a solution I'm trying to import a GHO image to my NS, but every time I run ResourceImportTool.exe to do so, I get this error box: "Unable to copy the image to the local ...
Forum Discussion by dhruvjalota | 14 May 2016 | 5 comments
I need a solution I have deleted image resources from "All Resources" section under "Image resource", corresponding deployment software packages from "All ...
Forum Discussion by dhruvjalota | 14 May 2016 | 1 comment
I need a solution Hi, Currently, we are using Altiris DS 6.9 and have a complete hardware independent imaging process for OS deployment. The process is as follows: 1. Win x86 ...
Forum Discussion by RMSHAH50 | 13 May 2016 | 1 comment
I'd like to see a Mac Management guide for GSS 3.1 including sample scripts that you can use to deploy mac packages. (Endpoint Management, 6.x, 3.x, Deployment Solution, Ghost Solution Suite, Mac OS) () I'd like to see a Mac ...
Idea by Kevin.Brezina | 13 May 2016 | 0 comments
I need a solution Hi, we are using Altiris 7.5 for deployment. We have an Notification server and several Site server. In one folder of the Notification Server we have several ...
Forum Discussion by RDoberstein | 11 May 2016 | 2 comments
I need a solution Hello We using DS 7.6 and trying to deploy image on HP 840G3 model machine which having default 3 partitions and trying to deploy image but it fails and giving ...
Forum Discussion by vikas1101 | 09 May 2016 | 10 comments
I need a solution I haven't been able to mount an NFS share in the linux automation kernel that came with DS 6.9 SP6 (2.6.32-358). I get the error: "unknown filesystem type ...
Forum Discussion by NSC_IT | 05 May 2016 | 0 comments
I need a solution Looking for any shops that have a Cisco network, with a Nexus 7000 core and various Cisco switches ranging from 3560G to C4500. We have seen imaging times decline (for ...
Forum Discussion by Nick Lilly | 05 May 2016 | 2 comments
I need a solution I am trying to capture a Windows 7 x86 image using the Capture Ghost Image within Altiris, however it keeps failing with the following error: ErrorMessage: The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisR2 | 05 May 2016 | 1 comment