Video Screencast Help

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

I need a solution We are unable to create new Pre boot images in DS 7.1 MR4... When we select add button in the Preboot s\configurations tab,we are getting the pop-up wsindow and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prasad.ganta | 15 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution I have DS 7.1 running in an isolated domain in a VMWare Workstation environment. I'm sending a basic job that only attempts to create a backup image (using ghost) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by marialpettit | 15 Jun 2011 | 14 comments
I need a solution DS71.SP1 NS7.1 Windows Server 2008 R2 (host) Windows 7 Professional Dell Laptop M6400 and M6500 on a stand alone domain (IE Not connected to internet) When we ...
Forum Discussion by WolfPack1953 | 15 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution In the past I used Altiris to clone a computer with WinXP (32bit version) onto a class of sames PCs using the altiris-aclient-6.9.340-.X86.exe as the agent. Now I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ndhertalt | 15 Jun 2011 | 4 comments
I need a solution Hi all, I'm trying to run a script in WinPE preboot (via PXE).  Client boots to PXE fine, but when I run the script, I get this error in the task details: ...
Forum Discussion by richard.goode@n... | 15 Jun 2011 | 13 comments
I need a solution NS6.9 SP4 Hi guys, I just looked at my imagetools.ini file now. should the exclamation mark be after FILENAME% instead of DST=1? just little bit ...
This issue has been solved
Forum Discussion by toca | 15 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution Hi All, I've been struggling with this problem for a few days.  The issue is that my PXE is working fine up until I reboot the server (or restart SBS).  Then, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richard.goode@n... | 14 Jun 2011 | 11 comments
I attended training a few weeks back on the new platform and it was suggested by the trainer to post enhancement requests on this site.  Here goes: PcAnywhere - While it is nice that this is included now with DS 7.1, the speed at which it works is ...
Idea by Scott Ripley | 14 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution Have recently taken in a new standard model HP laptop for testing , the Probook 6560b, which has a Sandy Bridge CPU. Now the previous iteration the 6550b images no ...
Forum Discussion by Derek_Birnie | 14 Jun 2011 | 11 comments
I need a solution Hi we are currently migrating from DS6.8sp1 to DS6.9sp4 in our DS6.8 we have a large number of computer groups, is it possible to export these groups into DS6.9sp4 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 13 Jun 2011 | 5 comments