Video Screencast Help

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

I need a solution Hi, I'm looking for some assistance with imaging Centos servers using Symantec/Altiris Deployment Solution 7.5. As I understand it, the task "Prepare ...
Forum Discussion by CopperBlue | 29 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution During automated deployment of Win 7 over Win xp machines using Altiris 6.9 DS ghost images, we are facing the following issue. Post deployment, the target machine ...
Forum Discussion by ISmicro | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution I have one PC getting the error above in WinPE.  The authenticating network connection takes a very long time and then throws this error. This is a KB with a ...
Forum Discussion by jwurm12 | 28 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution We have a few site servers on sites that are on a different domain from the parent NS (no trust relationship).  We have no problems using patch management, software ...
Forum Discussion by sdunn | 27 Jan 2015 | 1 comment
Today's download is one I use a lot. It's a script which converts a text file containing raw T-SQL to a format more readily consumed by programming code. I do a lot of task automation that embeds T-SQL, and this little script is  ...
Download by ianatkin | 26 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hey guys, I'm having the same issue related here https://www-secure.symantec.com/connect/forums/machine-not-getting-through-winpe40-x86, I did as told by BBC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rafaelfontana | 26 Jan 2015 | 12 comments
Hi Everyone, If you've got an idea that you've got for ImageInvoker, please drop a comment here. Anything from annoying typos and inconsistencies, to new functionality. At the moment I've got listed these items to work on, ...
Blog Entry by ianatkin | 26 Jan 2015 | 8 comments
No I need a solution We dont have DHCP at all our environment.  We boot systems using CDs/DVDs/USB because as PXE ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 25 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I am trying to setup a scripted OS install. I have the following jobs in the DS console. 1. Prepare Disk 2. Deploy Drivers (Drivers are copied to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 23 Jan 2015 | 8 comments
When imaging, rather than imaging through the console, our techs rely on the list of jobs popping up for them once in PXE. The list is configured under Settings - Deployment - Initial Deployment for both unknown and known/managed computers. It ...
Idea by Sally5432 | 21 Jan 2015 | 0 comments