Video Screencast Help

Altiris Deployment Solution

Results for Altiris Deployment Solution

Thoughts from a former Support Backline Representative After leaving support a couple of weeks ago to join a consulting firm called XCEND (shameless plug:  www.xcendgroup.com ), ...
Blog Entry by Thomas Baird | 26 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution I created a new VMWare image with Windows 7 on it.  I was able to install the Symantec Management Agent just fine.  I was even able to download the Deployment ...
Forum Discussion by Cyclones92 | 25 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution I will start by saying I have not yet begun to research this, so I am admiting up front I am clueless.   Here is the situation: Using DS 6.9 SP6 I am ...
Forum Discussion by pshore | 25 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Hi We have some challenges with installing machines outside of the headquarters. When a machine is booting up at one our locations it is looking for a PXE job but ...
Forum Discussion by NHH | 25 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution I am not sure why sysprep isn't working or if something isn't correct, but I will start from the beginning and see if anyone can assist me. Our server ...
Forum Discussion by Cyclones92 | 24 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution A bunch of our users have stated that they have been getting prompts 3-4 times a day to update LSC.exe and they should not have the Lenovo Solution Center on there ...
Forum Discussion by dat1017 | 24 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution I noticed there are three servers showing in the PXE Server List   I deleted all three through the SQL Table called 'Sbs_Serverlist'. Now when ...
Forum Discussion by elrasho | 24 Mar 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all,   In the process of a job to capture a image, the firts tak is prepare for image and next make reboot to automation/pxe, at this time everything its ...
Forum Discussion by eladio | 21 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution We are prepping for an upgrade of our Altiris server, but I am having difficulty in translating my version number to the versioning system used in the upgrade ...
Forum Discussion by xrtech | 20 Mar 2014 | 9 comments
Hello all, I have attached three English EULA's pertaining to Altiris Product's as it appears that the EULA's are not easily found.   The EULA associated with the SIM install itself. The EULA for ITMS 7.5 The EULA for ...
Blog Entry by SK | 20 Mar 2014 | 1 comment