Video Screencast Help

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

Introduce SMP roles and permissions, as well as an authentication mechanism for Initial Deployment access on clients.  (Endpoint Management, Deployment Solution, Agents, Best Practice, Features) () Introduce SMP roles and permissions, as ...
Idea by MichaelCivitillo | 27 Apr 2016 | 0 comments
How to replicate the Asset status of child NS client computers from child NS to parent NS using the stand-alone "Resources" replication rule starting from 8.0 HF1 release? 1. Open Symantec Management Console on Notification Server from ...
Article by Igor Perevozchikov | 27 Apr 2016 | 1 comment
I need a solution Hello We working on DS 7.6 using WinPE 5.0 We have updated Windows 7 x64 compatiable Lan drivers into Preboot and Deployanywhere both database but stiill ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikas1101 | 27 Apr 2016 | 15 comments
I need a solution We updated our Windows 7 image the other week as it hadn't been touched in some time, mainly to install later security patches and also to upgrade the 7.5 agent ...
Forum Discussion by MRC-CBSU | 25 Apr 2016 | 0 comments
I need a solution Is there a way to edit the unattend.xml file which is created when you run the Sysprep within Prepare Image for Capture task? We come from a world of using Ghost ...
Forum Discussion by murpheeee | 22 Apr 2016 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Necessary Parameters for PXE  To implement the PXE protocol, DHCP options and/or BOOTP parameters must be ...
Forum Discussion by Maggini | 21 Apr 2016 | 0 comments
I need a solution What am I doing wrong? I have created and deployed images on several managed computers in my organization but having trouble imaging unknown computers. I know that I ...
Forum Discussion by Dialtone75 | 21 Apr 2016 | 4 comments
I need a solution Hello I am trying to install the automation folder on a different domain to what i am connected too. The Agent was installed remotley with no issued. However, ...
Forum Discussion by oxfordmark | 20 Apr 2016 | 0 comments
I need a solution So it appears that every time we run the "capture job" to do the sysprep, etc...it has been uninstalling the SMA for some reason.  Has anyone been having ...
Forum Discussion by Cyclones92 | 19 Apr 2016 | 1 comment
I need a solution Hello!  New to Altiris 6.9 Deployment Solution. Need assistance with instructions for using Altiris to script add a newly domain joined computer account to a common ...
Forum Discussion by CMHScott | 15 Apr 2016 | 4 comments