Video Screencast Help

Altiris Deployment Solution

Results for Altiris Deployment Solution

I need a solution We did a fresh install of our DS when we migrated to SP6 on a 2008 R2 box.  I wanted to start using Powershell scripts natively.  I have selected an external PS1 file ...
Forum Discussion by mike_plichta | 13 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have the data below setup in a task script, choosing Command Script for the task script. Altiris runs the script and comes back with a Last Status = Failure with ...
Forum Discussion by MJammer | 13 Jun 2014 | 4 comments
Backup deployment folder Here's a little tip if you are thinking to upgrade to ITMS 7.5 SP1.   During the upgrade of deployment, I discovered that the installation deletes ...
Blog Entry by KimBaraviec | 12 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I'm working on a process to upgrade our remaining xp package servers to windows 7. Since our package servers also server as our pxe servers at the remote ...
This issue has been solved
Forum Discussion by b3tts32 | 12 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, When I try to import a software for deployment in Altiris Console, it show an error when I want to upload the software. It is: ...
Forum Discussion by Daniel Chan 852 | 11 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, When I try to import a software for deployment in Altiris Console, it show an error when I want to upload the software. It is: ...
Forum Discussion by Daniel Chan 852 | 11 Jun 2014 | 0 comments
Hello, Today while I was working with Support on one of the issues, they informed that the Save Changes button in Create PreBoot Configurations window does not really saves the changes, instead the current session changes are discarded and reverted ...
Idea by snm1502 | 11 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution All we are using Altiris 7.1 and need to upgrade to 7.5 in the next 8 weeks where can I find documentation on doing this and any advice you want to give is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by westur999 | 10 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution My department uses jobs with scripts to install our universities software remotely and silently to the various labstations around campus. I am working on a script to ...
Forum Discussion by Luke_Bock | 09 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution We are trying to boot a HP Elitedesk 800 G1 into WinPE and we get as far as the 'Restarting DHCP Client Service' message.  I have added the Windows 7 & 8 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kamino | 09 Jun 2014 | 6 comments