Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

I need a solution Hi, I have a scripted OS install working perfectly OK for an HP 6450b laptop. When I use the same scripted OS install on a Dell Latitude E5410, the script OS ...
Forum Discussion by RMSHAH50 | 16 Dec 2014 | 3 comments
DA logs location and use on tech-notes below: http://www.symantec.com/docs/DOC7408 http://www.symantec.com/docs/HOWTO95200   "DA logs are copied to production during the "Reboot To" production task (translation, if ...
Blog Entry by Mauro Dalvit | 16 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hello Can anyone help me how to install software or to do software deployment at the time of Image deployment. While deploying image we need to deploy software ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 15 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution We have recently upgraded our version of altris to version 7.5 from 6.1.   We have about 20 images that were created in the older version of Altris. (.img).  We would ...
Forum Discussion by typex45 | 15 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution I have DS 6.9 SP6 installed on several 2012 R2 servers and the console works just fine. On the first few I was able to set up DSWEB with no problem using .Net v4.5 ...
Forum Discussion by JBX | 15 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution I'm using DS 7.5 and would like to have NO image multicasting at all. In Settings -> Deployment and Migration -> Image Multicasting, there's a text ...
Forum Discussion by mahohmei | 15 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Recently set up a new Site Server with Task and Package services. I set up 2 sites: Site1: Contains the NS which has NBS and Task Subnet for this site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tloenhorst | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all. I have a 7.5 environment just installed and I cant get any tasks to run once a machine boots into WINPE4. They do all work fine while in Windows. ...
Forum Discussion by CooperGay | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Looking for documentation on what we need to change on our network to get Multicasting to work? Mike, Have a look Mike, Have a look at Multicasting white ...
Forum Discussion by mikeb90 | 11 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I'm trying to make a Windows 7 image with DS 7.5 where, upon bootup, the local administrator account is *not* disabled. One catch: for reasons of simplicity ...
Forum Discussion by mahohmei | 11 Dec 2014 | 1 comment