Video Screencast Help

Symantec Management Platform (Notification Server)

Results for Symantec Management Platform (Notification Server)

I.E.11 isn't officially supported in ITMS 7.5 release, therefore there could appear issue due incompatibility, while managing SMP 7.5 Console. Many people have Windows 8/8.1 OS and there is I.E. 11 which (as far as I know) cannot be downgraded to ...
Blog Entry by Igor Perevozchikov | 28 Mar 2014 | 1 comment
This video covers the basics of how to use Monitor Solution for Altiris Server Management Suite.  This video covers agent-based vs agentless monitoring, how to create agentless ICMP ...
Video by morgan_neill | 27 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution When I try to run the Boot to Automation task on a client machine nothing happens.    It recieves the task but eventually it times out with error code -1003.  Other ...
Forum Discussion by WoodburyTech | 31 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, Could someone help me with understandin what below error means. I've not found many information at forums. Best Regards "3/24/2014 6:20:02 ...
Forum Discussion by Pawel Bajcer | 24 Mar 2014 | 1 comment
Hello all, I have attached three English EULA's pertaining to Altiris Product's as it appears that the EULA's are not easily found.   The EULA associated with the SIM install itself. The EULA for ITMS 7.5 The EULA for ...
Blog Entry by SK | 20 Mar 2014 | 1 comment
Hello all, Today I ran into the above mentioned problem whilst trying to perform a clean install of ITMS 7.5, so I thought I would share what worked and what didn't. Windows 2008 SP1 R2 with SQL 2012 SP1. SQL was initially configured for ...
Blog Entry by SK | 20 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution We got a curious error, The proxy name could not be resolved: 'http' when running SIM, and if not provided http:// in front of proxy ...
Forum Discussion by Pascal KOTTE | 20 Mar 2014 | 7 comments
I need a solution http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO75160 The article mentions 7.0 and 7.1, with at least one part only for 7.1.2! ...
Forum Discussion by SK | 20 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, We have recently upgraded Altiris NS from 7.1 to 7.5. We have upgraded our task servers and site servers with all the plug-ins. However, even though site ...
Forum Discussion by Keyur Desai | 20 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution We are working on importing software packages into Altiris to make available for distribution.  Some of these applications are Engineering applications and have very ...
Forum Discussion by jms97 | 19 Mar 2014 | 7 comments