Video Screencast Help

Symantec Management Platform (Notification Server)

Results for Symantec Management Platform (Notification Server)

I need a solution Hi, I am doing testing on software delivery. After the software is successfully delivered, the status in the "Software Delivery" tab on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David kang | 02 Nov 2008 | 1 comment
I need a solution Several of the computer Site collections are misnamed in my environment. Having just inherited the Altiris Admin role and having little practical experience outside of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael Barta | 31 Oct 2008 | 4 comments
I need a solution I built a Server (2003 and 2008) loaded SQL (2005 and 2008) and installed the Altiris Agent. I then used the Install Wizard to install the DS. Checked Advanced and ...
Forum Discussion by tmsmith2 | 31 Oct 2008 | 7 comments
I need a solution I send the patch management to all my users, but some of patch require user reboot, example MS08-067, it require reboot to take affect for the view vulnerable ...
Forum Discussion by llian | 30 Oct 2008 | 7 comments
I need a solution It seems to me there was a collection under the Resources tab that would return every computer the NS was aware of, whether managed or otherwise, but I am unable to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by James Eding | 30 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution Does anyone know if a Client Management Suite Level 1 covers Win 2k3 server and XP or does it just cover the XP OS? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joshua Rock | 30 Oct 2008 | 5 comments
I need a solution we recently upgraded from Dell CM 2.2 to 3 (and NS 6 to 7). At the same time, we have also recieved a large shipment (500+) of new dell optiplex 740 computers. I am ...
Forum Discussion by pbbarntt | 29 Oct 2008 | 2 comments
I need a solution I don't know why the status of software delivery task is reset. eg : the day one all the computer are in "success" status and some days later the ...
Forum Discussion by Bruno Gauthier | 29 Oct 2008 | 3 comments
I need a solution Hi all, One of my collegues left the compnay without training the rest of the team. At the moment I try to install a simple file (EXE) but fail to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chris Chris | 29 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution Have added a list of users to the Altiris Level1 Workers security group to allow them to use carbon copy. Remote control is ticked. However when a user tries to CC ...
Forum Discussion by Nhsnorm | 28 Oct 2008 | 2 comments