Video Screencast Help

Symantec Management Platform (Notification Server)

Results for Symantec Management Platform (Notification Server)

I need a solution Good afternoon, Having some techincal difficulties adding the Adobe 11.0.08 update package (.msp) to a current policy....I'd like to just run it through that ...
Forum Discussion by BJHughey | 13 Aug 2014 | 0 comments
The following shows three attempts to install the SMP Agent for Unix, Linux and Mac (ULM) 7.5 SP1 from an SSL-enabled SMP server.    Incorrect method : This method does not specify a protocol (http or https) nor SMP certificate ...
Article by dougj | 13 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution We have a problem where the SMP console will stop loading which requires us to read through the SMP server to bring the console back to life. This started ...
Forum Discussion by DerikDavis | 13 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I am trying to build some restricted roles and one of my roles needs the VMM portal from Home > Virtual Machine Management. Normally I can just give read access to ...
Forum Discussion by Brandon | 12 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hello all, I'm looking for the best strategy to deploy software to new computers in ITMS 7.5 SP1.  For example, we have 8 software resources that should ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David Heinz | 11 Aug 2014 | 5 comments
Hello,   The 'Task Status' column for a Task or a Job should only show the name of the computer that it has run upon.  In 7.5 SP1 this column was changed to inlcude the name of the Task/Job, even though we already know which task/job ...
Idea by nande1965 | 11 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution We are on 7.5 SP1    We now have some older packages that have been updated with newer versions a few times etc, and we are wanting to make sure we can clean ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SonicGT | 11 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution We have tried to map a network printer via vbscript like this:   Set WshNetwork = CreateObject("WScript.Network") ...
Forum Discussion by aggsist | 11 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, I am experiencing an issue deploying the Software Portal to Windows 7 machines, here is the scenario:    We disable the agent in the tray by default, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 08 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution I am getting the following error in my NS Server logs   Subnet in multiple sites Subnet is resource associated with more then one site. ...
Forum Discussion by SonicGT | 07 Aug 2014 | 1 comment