Video Screencast Help

Recovery Solution

Results for Recovery Solution

I need a solution We are running Altiris Revocery Agent 6.2 sith SP2. In looking at the Knowledge Base, Sata drives are not supported nor are they supported in SP3. Is there a hotfix ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ronoprpa | 16 Oct 2009 | 10 comments
I need a solution Hello, NS are supported on VMWare host server, I can install RS solution on virtual server. I don't find this information for recovery server on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Charly_81 | 16 Oct 2009 | 3 comments
I need a solution I have used Altiris Recovery Agent to backup my laptop to an external hard drive.  Recently my laptop was stolen.  I have a replacement laptop and have reinstalled the ...
Forum Discussion by BDavis | 15 Oct 2009 | 3 comments
I need a solution I just installed Symantec Installation Manager and from that I installed Altiris Recovery Solution. During the installaton a 30days trial license was installed (since ...
Forum Discussion by Dimi | 11 Oct 2009 | 1 comment
I need a solution Can anyone confirm/deny the existence of a functioning client with Windows 7 support for RS6.x? If not, can somebody confirm that there will or will not definitely be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by johnspartanII | 07 Oct 2009 | 18 comments
I need a solution There is a Recovery Solution "Best Practices" KB article (KB47687) that shows a nice dashboard on page 7.   My question is, does anybody actually see this ...
Forum Discussion by MikeBall | 05 Oct 2009 | 10 comments
I need a solution We have 150 licenses for use with the Altiris Recovery Solution.  We upgraded to version 6.2.2801 a little while back and have been having consistent issues since that ...
Forum Discussion by mforrester | 01 Oct 2009 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone, Sorry for the newbie question as I have no experience with Altiris.  Can an Exchange server be properly recovered using Altiris Full System ...
Forum Discussion by da_crusher | 01 Oct 2009 | 1 comment
I need a solution Hi everyone, I hope help me please, I have the Recovery Solution 6.2 SP3 but now the snapshot don't executed in the schedule that I have configured, in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sugeily | 29 Sep 2009 | 2 comments
I need a solution I have several client computers that when a snapshot is started, it just stops and the Snapshot screen closes. In the Services, Altiris Recovery Solution Agent stops. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ronoprpa | 25 Sep 2009 | 8 comments