Video Screencast Help

ApplicationHA

Results for ApplicationHA

I need a solution I am running 5.1 HA on a RHEL setup. Right now I have a working cluster with application failover. All our application are set to be run as the nobody:nobody account ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mkruer | 25 Jul 2012 | 6 comments
I need a solution HI I have 2 node vcs cluster on node database service group running and on other node application service group is running.We had a issue with OS on one node ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shiv124 | 24 Jul 2012 | 1 comment
Disasters happen.  In fact, according to the Munchener Ruckversicherungs-Gesellschaft, Geo Risks Research, 355 events, from floods to tornados to tsunamis and earthquakes occurred in 2011.  IT organizations need protection from such horrific events, but ...
Blog Entry by Mike Reynolds PMM | 18 Jul 2012 | 1 comment
I need a solution I have several services that I am monitoring that are set to autofailover to a seconds system. It has some up that occasionally I need to restart a service without HA ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mkruer | 18 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution I have configured a cluster with monitored services and it works as intended with one exception. If I hard/ungraceful power down, cluster does not fail over to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mkruer | 12 Jul 2012 | 8 comments
I need a solution I have a 5 node cluster.The cluster service (HAD) was stopped on all nodes due to some maintaiance issues.Now i need to start VCS on all NOdes.   Whatz the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shiv124 | 08 Jul 2012 | 4 comments
I have been working for Symantec for more years than I care to remember. I joined through the Veritas acquisition some 6 years ago. In that time the datacenter has changed incredibly, before joining Veritas I was a systems administrator, this was long ...
Blog Entry by bpascua | 04 Jul 2012 | 0 comments
I need a solution Dear All, During reboot I saw; svc.startd[8]: [ID 652011 daemon.warning] svc:/system/amf:default: Method "/lib/svc/method/amf start" failed with exit ...
This issue has been solved
Forum Discussion by halit.sakca | 02 Jul 2012 | 2 comments
Online Wed, 04 July, 2012 - 12:30 - 13:30 BST   Dear ASC You are cordially invited to ...
Event by emad_yusuf | 29 Jun 2012 | 0 comments
I need a solution   Hi,   I'm installing Storage Foundation and High Availability (SFHA) on two nodes. Everything is configured correctly based on the given document. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rifco | 27 Jun 2012 | 9 comments