Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Hi. Basic question: can BE2015 run on Windows 8.1? Also, what are the differences between BE2015 and Symantec Ghost Solution Suite v2.5? Thanks, ...
Forum Discussion by CrVMo | 03 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi there, Sorry to post another 'my system is running slow' query...but I really need your help and I'm keen to know what others are doing. ...
Forum Discussion by Codders | 03 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hello ?Where do i find the  Write checksums to media option in Backup Exec 2014 I rember having it in older versions. Thanks I think ...
Forum Discussion by dori_bashan | 03 May 2015 | 8 comments
I need a solution Hello. We are using BE 2014 (fully patched to date) and Windows Server 2008 R2, and a Tandberg Data T24 robotic library I have a 2TB backup job using the ...
Forum Discussion by digone52 | 03 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone i have serious problem with Backup Exec Admin Console, its very Slow , Sometime its take 15 minutes to open the console , editing the jobs are worst ...
Forum Discussion by mgmasterv2 | 02 May 2015 | 3 comments
I need a solution I got a backupexec 2012 installed on server 2008 which is DC&GC. Tge abive is backing up 5 serversv 2 DC's + 1 Exchange 2010 + 2 other servers to network ...
Forum Discussion by Omerino | 02 May 2015 | 1 comment
I need a solution I got a backupexec 2012 installed on server 2008 which is DC&GC. Tge abive is backing up 5 serversv 2 DC's + 1 Exchange 2010 + 2 other servers to network ...
Forum Discussion by Omerino | 02 May 2015 | 0 comments
I need a solution I got a backupexec 2012 installed on server 2008 which is DC&GC. Tge abive is backing up 5 serversv 2 DC's + 1 Exchange 2010 + 2 other servers to network ...
Forum Discussion by Omerino | 02 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, Can anybody tell me what is the best way to restore EV server with Backup exec. We have implemented EV 10 for FSA, and we regullary backup it with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sox | 02 May 2015 | 3 comments
I need a solution As my last post, I did not set MMS to stand alone properly before reinstalling BE2014 and db on CAS. Then I cannot open MMS console with error cannot connect to ...
Forum Discussion by Kimmy Shun | 01 May 2015 | 2 comments