Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Backup Exec 3600 Appliance

Results for Backup Exec 3600 Appliance

I need a solution Hi, I am trying to run BE Appliance initial configuration, I have entered a static IP. But I don't have DNS Server or DHCP server , When I entered any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ahmad Abdelhady | 17 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution Hello Symantec Team, I have a client who is facing some backup challenges. Infrastructure: Backup technology : Symantec Backup Exec 3600. This is ...
Forum Discussion by Dexter2014 | 13 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution We just upgraded one of our two 3600 appliances to R3 and when we launch the Backup Exec Administration Console from the Web GUI  we get "Access Denied" the ...
Forum Discussion by rbiddleFSC | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hello!  We use Symantec Appliance 3600. Recently I noticed, that the folder C:\Program Files (x86)\Symantec\Critical System Protection\Agent\scsplog оn appliance ...
Forum Discussion by msolovey | 09 Feb 2015 | 1 comment
No I need a solution SP2 later avalable in LU ? how long to wait?date? I have applance 3600, and install manual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kroligoff1 | 03 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, we are planning to upgrade from BE2012 to BE2014. We have one VM with Central Admin role and three BE3600 as Member Server Role. Should we first upgrade ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joseph Lai | 29 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all,  Canceling the backup job doesn't seem to work for me, it says pending cancel and it stays there forever. Does anyone encounter such a problem ? I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 29 Jan 2015 | 3 comments
No I need a solution Hi BB, I am planning to do an upgrade of the appliance so i can have it running BE 2014 as ...
Forum Discussion by Nene | 27 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I have a problem, when i want use a barcode with a LTO6. I have a StorageTek Oracle Library SL150 with tape LTO6, y create a coderule. provider = ...
Forum Discussion by charlesgoat | 21 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hello People, I am back with my queries. lol I need some help as usual. I updated the Backup Exec 3600 R3 appliance with 2014 SP2 from Liveupdate. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nene | 21 Jan 2015 | 19 comments