Video Screencast Help

Symantec System Recovery (formerly Backup Exec System Recovery)

Results for Symantec System Recovery (formerly Backup Exec System Recovery)

I need a solution I am trying to figure out how to mount a sharing while the automatically network configuration process is happening during the boot-up process into the SRD recovery ...
Forum Discussion by JeffRepair1 | 28 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution When creating a backup of our system(s), at most it will take 30 minutes.  When restoring that data to a new drive (from a network location), it can take almost 48 ...
Forum Discussion by CJordanJacobs | 27 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution I used backup exec system recovery to convert virtual to physical , in the virtual server used BESR 2010 install agent and run backup all system and used SRD ...
Forum Discussion by damrongpol | 23 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Im trying to boot my SRD 2013 11.0.1 on a new HP Proliat DL160 Gen9 and dont recognize the Keyboard or Mouse. I cant do anything because of that. i Disable the USB 3.0 ...
Forum Discussion by J3d1 | 22 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution I have a .v2i backup file made in 2009 from a machine that is now long dead.  I would like to be able to at least inspect the contents of this file.  So far, following ...
Forum Discussion by michelep | 22 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, My Client bought System Recovery 2013 in May 2013 and did not install it on the server. Then a very clever "IT in house guy" downloaded the trail ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jay Patel 2 | 21 Jul 2015 | 13 comments
I need a solution Hi Please excuse me but I am not too clued up on this system as I have not long started with the company. Our system is backed up to seperate portable hard ...
Forum Discussion by JulieW | 20 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution I am in process of replacing a backup drive with a new larger drive.  I have created a drive label for the new drive which ssr sees in the status and advanced ...
Forum Discussion by dmcmillen | 18 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution We've inherited a network with the existing setup so just trying to make the best out of a current situation. We have one server using BESR 2010 backing up to ...
Forum Discussion by BenLa | 13 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Currently the backups are to M: (label WD_1000) and off-sites to G: (label Hitachi_3000_1017). I want to switch so that the backups go to G: and the off-sites to ...
Forum Discussion by dmcmillen | 13 Jul 2015 | 3 comments