Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

A 20-year Retrospective "Study the past if you would define the future." – Confucius ...
Blog Entry by Glen Simon | 30 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution I am using a tape drive that holds about 16 LTO tapes. My issue is when I catalog a tape, sometimes the job will go on hold with an alert that it is looking for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Everyone,  i completed my VCP certification long back around 2008 and looking for my certification information to download.  Any Inputs. Thanks In ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sk7777 | 24 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have a problem on my Backup Exec server, When I want to backup all my virtual machines on my cluster hyperV, i can see only the VM situated on the first ...
This issue has been solved
Forum Discussion by loic.legrand | 20 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, The schedule of a job was missed with the following error: e000e020 - The job was scheduled to run, but the availability window closed before the job could ...
Forum Discussion by Suresh Pabba | 10 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi am using BE 10d with IBM Ultrium TD3 tape drive and due to recent hardware issue the tape drive was replaced with the same model now am getting an error "There ...
Forum Discussion by ravishankar551 | 09 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I need a solution : I have backup exec media server 2010R2 in windows 2008R2 I have Oracle 11.2.0 installed in Windows 2012 server - it is supported ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBU_13 | 09 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution We need to recover 2 mailboxes from a LTO3 tape backup with Backup Exec 10d.  The Exchange Server (2003) has long been decomissioned and is not accessible. We have ...
Forum Discussion by BCT-Tech | 23 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution I have many LTO tapes that are a few years old. I am trying to determine the contents so I can make a decision as to if we should archive/reuse/scrap them. The first ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 16 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Dear Friends, Today i use symantec product (Symantec Backup Exec Continuous Protection Server 10d) on our exchange server and running well. The question is: ...
Forum Discussion by Aguss | 10 Feb 2015 | 3 comments