Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

I need a solution Hi, We are using Backup Exec 10.0 to back up Windows 2008 servers to a NetApp FAS270.  All of our servers except one are working successfully; when I look at the ...
Forum Discussion by t_harding | 24 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all, This seems like a pretty straightforward thing to do but I cant get it to work. All I want to do is copy a vhd from a backup tape. I dont want to restore ...
Forum Discussion by bino85 | 20 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Bonjour à tous, Je me demande comment je peux sauvegarder mon NAS(NAS4FREE) avec le logiciel Backupexec 2010 R3 ? car le logiciel ne veut pas se connecter a un ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tilou2991 | 20 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hello! I have been searching alot and found several articles about the Backup Exec's maximum path limits for BE 2010 and newer versions. I keep running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jukka_H | 17 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution In reference to the above mentioned old thread, I'm having the same problem (old BE V9.1 that I would like to use on a W2K3 based intranet, need SP5). As the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gerhard Stark | 04 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Changed tape Device from an IBM Ultrium LTO5 to an IBM Ultrium LTO6 Deliberately backing up the previous exact same Data (as a test) Backup takes 4 hours ...
Forum Discussion by DaranDazza | 02 Feb 2014 | 11 comments
I need a solution I am the network administrator for a branch of my company. At my site we have 2 domain controllers and one exchange server. Standard set up win server 2003. We are ...
Forum Discussion by smaccrai | 02 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Our server crashed but we have the tape backups for the week.  Unfortunatly our image of the drive is 20 days old.  We had to restore from the image and would like to ...
Forum Discussion by RCurley | 01 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I need access to service packs and/or patches for this version of Bexec. Where can I download from please?   Thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sidkn33 | 06 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution Hello All,   The backup has been taken on to a Backup to disk folder, but the B2D file is showing as "offline" in the media list.. The OPP is there ...
Forum Discussion by prakash gm | 10 Jan 2014 | 3 comments