Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

I need a solution We have one problem with one backup job that we making with backup exec 2010 R3 SP4. backup server have attached LUN over iSCSI from Netapp storage. problem with ...
Forum Discussion by Sox | 08 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution We have six Win2k3 STD Servers operating with BUE 10d and need to add IDR, OFO, CPS and SQL options. Ver 10.x has passed EOL, so there is no support, no new licensing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skyroof | 04 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution bonsoir  à tous je viens encore solliciter votre aide à corriger une erreur de sauvegarde sous symantec Backup Exec 2010 r2. en effet je viens de supprimer et ...
This issue has been solved
Forum Discussion by karaguer | 24 May 2014 | 3 comments
I need a solution bonjour les techniciens je des soucis que je voudrais vois soumettre dans le bute de trouver des solution. j'effectue mes sauvegardes avec symantec backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by karaguer | 22 May 2014 | 3 comments
I need a solution Backup Exec 2010 is or not support Windows 2012 R2 and support the features of Disk-to-disk backup; File/folder backup and disk image backup; Scheduling ...
Forum Discussion by CPCYDSS | 16 May 2014 | 1 comment
I need a solution A client has a RAID array going south.  I do not want to replace a drive before I have BE 9.1 in case the array will not restart.   I no longer have a copy to install ...
Forum Discussion by 476723368 | 06 May 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have been running a very large duplicate job for a large Dedup repository onto tape, this has been running for over a week. The Job has completed ...
Forum Discussion by berniebgf | 05 May 2014 | 2 comments
I need a solution On my BExec 2010 server, I have created a "Full"  backup job that backs up the "RemoteInstall" folder on our Windows Deployment Server 1x per ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 25 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution I changed the location of where my catalog files are created. (I did this to troubleshoot other errors on cataloging tapes) So the origianl location was location ...
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 25 Apr 2014 | 11 comments
I need a solution Well, recently I have been trying to run daily EX01 backups (Exchange backups) and it has been failing. The daily backups are failing whenever Microsoft Information ...
Forum Discussion by Patrick Nogaj | 21 Apr 2014 | 8 comments