Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

I need a solution How do I use the REV drive? I configured a backup to disk folder but it just goes to "Loading Media" and never does anything else. I can backup to a backup ...
Forum Discussion by Dan Clements | 14 Jan 2005 | 2 comments
I need a solution On January 14th VERITAS Technical Support will be introducing new, moderatedDiscussion Forums for Backup Exec for Windows Servers users. You can postyour issue in the ...
Forum Discussion by Anonymous | 14 Jan 2005 | 0 comments
I need a solution All my scheduled jobs are disappeared except active jobs ( Note: "Show scheduled job" checkbox is checked ) What could be the root cause? ...
Forum Discussion by Alexander Alex | 14 Jan 2005 | 4 comments
I need a solution we have win2003 server & a dvd+-r drive.. we are currently using nero to backup our data manually each day.. we want to know if veritas has any software that ...
Forum Discussion by unisold | 14 Jan 2005 | 7 comments
I need a solution Scheduled backups won't run with the error "a00081d9 - The Backup Exec Job Engine system service is not responding" I have seen numerous posts on this ...
Forum Discussion by Tshaffer | 14 Jan 2005 | 5 comments
I need a solution Hi, I'm wondering how necessary it is to upgrade from 9.0 Rev 4454 to 9.1? Thanks! 0 ...
Forum Discussion by 193804699 | 14 Jan 2005 | 4 comments
I need a solution BackupExec 8.6 Rev 3808 Windows 2000 servers SP4 #1 server has the backup Exec software installed with outlook and the Exchange system manger. #2 server has ...
Forum Discussion by kklein01 | 14 Jan 2005 | 6 comments
I need a solution Hi, I am using the backup to disk folder option to backup to an external USB drive. My problem is that the backup disk does not get filled up with several jobs ...
Forum Discussion by 536503697 | 14 Jan 2005 | 8 comments
I need a solution I keep getting the following error when trying to backup an exchanged mailbox. It actually happens on 2 mail boxes out of 10. It always seems to be the same files. ...
Forum Discussion by shuffman | 14 Jan 2005 | 1 comment
I need a solution A couple of posts were entered this week regarding getting this drive recognized,the general symptom being that the media type wasn't recognized so no ...
Forum Discussion by Anonymous | 14 Jan 2005 | 0 comments