Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

I need a solution Bonjour à tous, Je me demande comment je peux sauvegarder mon NAS(NAS4FREE) avec le logiciel Backupexec 2010 R3 ? car le logiciel ne veut pas se connecter a un ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tilou2991 | 19 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hello! I have been searching alot and found several articles about the Backup Exec's maximum path limits for BE 2010 and newer versions. I keep running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jukka_H | 12 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution In reference to the above mentioned old thread, I'm having the same problem (old BE V9.1 that I would like to use on a W2K3 based intranet, need SP5). As the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gerhard Stark | 04 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Changed tape Device from an IBM Ultrium LTO5 to an IBM Ultrium LTO6 Deliberately backing up the previous exact same Data (as a test) Backup takes 4 hours ...
Forum Discussion by DaranDazza | 02 Feb 2014 | 12 comments
I need a solution I am the network administrator for a branch of my company. At my site we have 2 domain controllers and one exchange server. Standard set up win server 2003. We are ...
Forum Discussion by smaccrai | 02 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Our server crashed but we have the tape backups for the week.  Unfortunatly our image of the drive is 20 days old.  We had to restore from the image and would like to ...
Forum Discussion by RCurley | 01 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I need access to service packs and/or patches for this version of Bexec. Where can I download from please?   Thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sidkn33 | 28 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Hello All,   The backup has been taken on to a Backup to disk folder, but the B2D file is showing as "offline" in the media list.. The OPP is there ...
Forum Discussion by prakash gm | 10 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Even though Beremote is running on 2 of my XP system the backup exec will not connect to or backup the 2 workstation that hte user names had changed! I have made sure ...
Forum Discussion by Chet Zurawski | 06 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Dear Team, This is my first entry in Symantec forum so rquesting you to please provide any solution for this error, In our organisation we are using Symantec ...
Forum Discussion by Prajil | 02 Jan 2014 | 7 comments