Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

I need a solution Hello, I need access to service packs and/or patches for this version of Bexec. Where can I download from please? Thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sidkn33 | 28 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Hello All, The backup has been taken on to a Backup to disk folder, but the B2D file is showing as "offline" in the media list.. The OPP is there for ...
Forum Discussion by prakash gm | 10 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Even though Beremote is running on 2 of my XP system the backup exec will not connect to or backup the 2 workstation that hte user names had changed! I have made sure ...
Forum Discussion by Chet Zurawski | 06 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Dear Team, This is my first entry in Symantec forum so rquesting you to please provide any solution for this error, In our organisation we are using Symantec ...
Forum Discussion by Prajil | 02 Jan 2014 | 7 comments
I need a solution Dear, A new error has started to appear suddenly and the backup(2010 R3) of  netgear redynas2100 fails with the following error: "The job failed with the ...
Forum Discussion by sanjay manghnani | 29 Dec 2013 | 3 comments
Workarround to Event 57802 and 57804, catalog mistmatch Workaround to Event 57802 and 57804, catalog mistmatch (Following a successful upgrade, the Backup Exec Server Service fails to ...
Blog Entry by 4L SpA | 28 Dec 2013 | 0 comments
This will help to sort email messages with "received" dates from a particular date to be sorted and restored. The present restore view has "Modified" time stamp with which it is not clear to know or sort to perform restore from a ...
Idea by Vinod310 | 23 Dec 2013 | 0 comments
I need a solution I have installed the Backup Exec Remote Agent on a new server running Exchange 2013.  When I attempt to create a new backup job, I navigate to Domains > Active ...
Forum Discussion by TimCharlton5432 | 18 Dec 2013 | 5 comments
I need a solution Hey, We are currently using Netgear ReadyNas 2100 are facing problems with the backup. The differential backsup full data every time it runs.We generally have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sanjay manghnani | 17 Dec 2013 | 11 comments
I need a solution I am using backup exec 2010 R3, where my inventory job is failing with error "incompatible media". I checked my tapes they are good, the strange part is that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yogo | 17 Dec 2013 | 5 comments