Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

I need a solution A client has a RAID array going south.  I do not want to replace a drive before I have BE 9.1 in case the array will not restart.   I no longer have a copy to install ...
Forum Discussion by 476723368 | 06 May 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have been running a very large duplicate job for a large Dedup repository onto tape, this has been running for over a week. The Job has completed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by berniebgf | 05 May 2014 | 2 comments
I need a solution On my BExec 2010 server, I have created a "Full"  backup job that backs up the "RemoteInstall" folder on our Windows Deployment Server 1x per ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 25 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution I changed the location of where my catalog files are created. (I did this to troubleshoot other errors on cataloging tapes) So the origianl location was location ...
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 25 Apr 2014 | 11 comments
I need a solution Well, recently I have been trying to run daily EX01 backups (Exchange backups) and it has been failing. The daily backups are failing whenever Microsoft Information ...
Forum Discussion by Patrick Nogaj | 21 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Bonjour, je vous expose la problèmatique que j'ai J'ai un serveur physique avec Windows 2003 installer dessus et j'aimerai pouvoir avec BESR ...
Forum Discussion by Nicolas_code42 | 11 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Dear all, I am using backup exec 2010 R2 i am unable to update through LIVEUPDATE nor backup. i receive an error "The job failed with the following ...
Forum Discussion by s.rabbani@cgiar.org | 08 Apr 2014 | 3 comments
Updated:  April 7, 2014  - We have launched a new and improved tool called Backup Exec Partner Toolkit (BEPT). The BEPT now includes a faster deplication assessment component .  To learn more please visit the BEPT blog on Symantec Connect. ...
Blog Entry by Bill Felt | 07 Apr 2014 | 17 comments
I need a solution Hii Guys, We recently upgraded our SQL server from 2008 R2 to server 2012. But after updating the backup of the database keeps on failing. The error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sanjay manghnani | 31 Mar 2014 | 6 comments
I need a solution i run a full backup today via SBE 2010r3. After it completed, i run a differential backup at once, but the SBE shows the backup exec agent was not used to create he ...
Forum Discussion by DemonLord | 26 Mar 2014 | 2 comments