Video Screencast Help

10.x and Earlier

Results for 10.x and Earlier

I need a solution Hi to all, unfortunately im having a problem restoring some folder. Some folders are restorable, but some are getting some error message like "selection list ...
Forum Discussion by dhie | 23 Aug 2013 | 3 comments
I need a solution Hello,   I have DELL Powervault TL4000 and two IBM Drives UKT 3580-HH5, which are updated to A.50/3.10e and B6W1 respectively. My issue is that one job is ...
Forum Discussion by am09 | 12 Aug 2013 | 5 comments
I need a solution Hi everyone,    I've been running backupexec 2010 for year or so now. Nothing has been change lately A few hiccups last week were jobs were acting up, but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jetichis | 09 Aug 2013 | 8 comments
I need a solution I'm trying to uninstall/remove backup exec 10d from an old server so that I can install the agent so that I can backup this server using a remote server running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MR007 | 05 Aug 2013 | 10 comments
I need a solution This error comes and goes. I was able to succesfully backup the DC 10 times. Then for some reason is failed on Friday and again on Monday. However when I ran it ...
Forum Discussion by nmatveeev | 31 Jul 2013 | 14 comments
I need a solution Hi currenty we are backing up to external hard drives when using Symantec backup exec 10d on our windows server. One for each day of the week, however space ran ...
Forum Discussion by warmeradmin | 31 Jul 2013 | 23 comments
I need a solution Good day, I work with Backup Exec 2010 R3 want to make a differential backup to Exchange 2003. The problem that the option to backup differential mode there is the ...
Forum Discussion by nrmr | 25 Jul 2013 | 9 comments
I need a solution how many times the number of cleaning tape can be used? Where can I checked that? We are using DELL Tape Library TL4000 The default number is 50. The ...
Forum Discussion by am09 | 18 Jul 2013 | 7 comments
I need a solution What could be reason for failing the 'Clean Drive' job and how to resolve this issue for permenantly if any job failed due to read/write media error in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by am09 | 16 Jul 2013 | 13 comments
I need a solution Hi,   I have recently installed a new Kerio mailserver in our network and disabled all Microsoft Exchange services on our SBS2003 server. Now I get this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by termeerj | 11 Jul 2013 | 3 comments