Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution Hi, We are interested in installing the latest version, but when we arrive at the downloads page their seems to be two flavours of Backup Exec. I assume we need ...
Forum Discussion by Justin Broton | 20 Nov 2006 | 4 comments
I need a solution Upgraded from 10d to 11d, trying to change the "RESOURCE ORDER" on 40+ servers results in the error "Unable to create selection list" and nothing ...
Forum Discussion by David Woodcock | 19 Nov 2006 | 11 comments
I need a solution how do you backup the Backup Exec configuration(e.g. jobs etc)? 0 backup the backup exec ...
Forum Discussion by David Knight 4 | 18 Nov 2006 | 5 comments
I need a solution I am probably asking for too much here, but here gos anyway. I want to tell backup exec that a full backup should take place every friday at 23:00hrs and then ...
Forum Discussion by David Knight 4 | 18 Nov 2006 | 1 comment
I need a solution I have a PowerEdge 1950 running Win 2003R2 with a Qlogic QL2462 HBA connected to a Dell (Clarion) AX150 disk array through a Dell (McDATA) 4400 fibre switch. This is ...
Forum Discussion by Don Watson | 17 Nov 2006 | 5 comments
I need a solution Hi people, I need to know if they can confirm me if BE11d supports RAID5 in systems Windows 2003 Server. As it would be implemented? Thank you!! ...
Forum Discussion by Esteban Elias | 17 Nov 2006 | 2 comments
I need a solution Exch Agent 11d: Do I have to Install it on the exchange server? If so how do I do that? 0 ...
Forum Discussion by Shawn Jones | 17 Nov 2006 | 8 comments
I need a solution I am testing 11d with CPS and can successfully backup Exchange Stores and generate CPS recovery points. Message level restore also works, however Store level recovery ...
Forum Discussion by Steve Williams 2 | 17 Nov 2006 | 3 comments
I need a solution I have a Windows 2003 Server with Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition. The system is the server for a enterprise point of sale system supporting 17 cash ...
Forum Discussion by Darryl Newton | 17 Nov 2006 | 3 comments
I need a solution Testing out 11d and I get this error in the Alert Log: e0008516 - Resources specified for snapshot do not have any valid data on them. Check if files were deleted ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bill Rodgers | 17 Nov 2006 | 1 comment