Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution When running a backup of a remote windows 2003 server with remote agent, the job rate starts at around ~2000mb/min and runs there for almost 55 seconds. The network ...
Forum Discussion by Kirk Williams | 21 Nov 2006 | 5 comments
I need a solution One of our servers has multiple large volumes. Size range From 600GB to 1.67TB. E: 419GB F: 419GB G: 1.09 TB H: 1.63TB I: 558GB J: 558GB M: 1.63TB I have ...
Forum Discussion by mark green | 21 Nov 2006 | 2 comments
I need a solution Please can someone give me a definitive answer to the following: I have been told by BackupExec on one occasion that you do NOT pay for the pure remote agent which ...
Forum Discussion by David Knight 4 | 21 Nov 2006 | 1 comment
I need a solution We recently installed a Windows 2003 Storage Server x64 with a one TB RAID and a Dell PowerVault 132T with BE 11d. I backup all servers to the storage server disk ...
Forum Discussion by David Tracy | 20 Nov 2006 | 2 comments
I need a solution I'm running the 11d trial right now and trying to test out some database backups. I have the SQL server agent installed on the Backup Exec server but when I try a ...
Forum Discussion by Jamie Starkel | 20 Nov 2006 | 3 comments
I need a solution Is it possible to migrate the backup jobs listed in 10.d to 11.d? We are migrating to a new server and instead of recreating the jobs, I wanted to see if we can ...
Forum Discussion by Mike Taggart | 20 Nov 2006 | 6 comments
I need a solution We are a backup ver 9 customer looking to upgrade to vers 11. I called sales/support and they told me download the trial vers and that will give me 60 days to get my ...
Forum Discussion by Ed Lopez | 20 Nov 2006 | 7 comments
I need a solution install of ralus seemes to work, agent is running. Server does not see the agent. What are the steps to trouble shoot this? I've reinstalled RALUS already. ...
Forum Discussion by scott schreiber | 20 Nov 2006 | 2 comments
I need a solution all of a sudden whilst doing a "brick level" backup the job failed. When going into see why I noticed that "microsoft mailboxes" was missing from ...
Forum Discussion by David Knight 4 | 20 Nov 2006 | 1 comment
I need a solution I'm preparing to do a fresh install of Backup Exec 11d on a server which already has Microsoft SQL 2000 (full version not MSDE) installed with various instances ...
Forum Discussion by Nick Terry | 20 Nov 2006 | 1 comment