Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution Trying out BE 11d. Backing up SBS 2k3 SP1 (standard) with only about 18 gig of files on the drives. However, the backup file is 60 gig in size. Yikes! I have it set ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bill Rodgers | 17 Nov 2006 | 1 comment
I need a solution When I try to run any backup jobs, they all go into a queued job status. There are no other jobs running and the current operation is at none. It will stay at this ...
Forum Discussion by Nick Stiglitz | 17 Nov 2006 | 5 comments
I need a solution Lotus Domino agent documentation states that R7 and later is only supported. Can someone clarify if that means "not supported" but still works??? Has ...
Forum Discussion by Kim Deaunee | 17 Nov 2006 | 2 comments
I need a solution I have a job that backs up an Exchange 2003 sp1 IS to disk that completes successfully. The duplicate job (to tape) fails with "invalid physical volume library ...
Forum Discussion by Maureen | 17 Nov 2006 | 1 comment
I need a solution Might be a trivial issue, but maybe someone has an answer? Upgraded from 10d ->11d, and as we are working on the console remotely via RDP, the refresh rate in ...
Forum Discussion by E van Rooyen | 17 Nov 2006 | 1 comment
I need a solution I have just set up a new backup system at our school and have come across a problem with CPS on one of our servers. The server in question is an AD server and a file ...
Forum Discussion by Tony Ayre | 17 Nov 2006 | 4 comments
I need a solution Hello there, We currently have, � Backup Exec 10, Small Business Suite, on our SBS server And would like to move to, � Version 11 ...
Forum Discussion by paul test | 17 Nov 2006 | 3 comments
I need a solution I have been attempting to install BE 11d for Windows Servers onto 3 different Windows 2000 Servers, but during the Environment Check all have reported "An error ...
Forum Discussion by Matt Leonard | 16 Nov 2006 | 7 comments
I need a solution I have 11d installed on a W2K3 server along with CPS. I have successfully deployed the CPS agents to the Exchange system and they are running. When I select the ...
Forum Discussion by Scott Harms | 16 Nov 2006 | 1 comment
I need a solution I'm testing 11d on a 2003 Std R2 x64 system that is running WSUS 3.0, file services, print services, and Trend Micro for SMB. The backup is to tape (Overland ...
Forum Discussion by Dennis Thornton | 16 Nov 2006 | 6 comments