Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

I need a solution ENVIRONMENT: Server:          Windows 2003 SBS R2 Premium (Includes Exchange and SQL ) (single server for now                    Will add remote ...
Forum Discussion by Technobia | 31 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution I am installing CPS without installing BackupExec because I have no reason to move it to tape. So I downloaded the CPS install instead of the BackupExec install. ...
Forum Discussion by AJNS | 31 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution We're running BackupExec 12 with all critical hotfixes, have the remote agent for Windows Servers installed on our Exchange server.  We're using 400/800GB ...
Forum Discussion by Modius | 31 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution Hi,   I've enabled the code for "AD" agent within Veritas 12.  Liveupdate is fully ran.   I selected my "AD" Domain Controller ...
Forum Discussion by GFFG | 31 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution    Hello, We have an IBM 3624 autoloader attached to a windowse sbs 2003 server running Backup Exec 10.0.5483. About 2 weeks ago Microsoft updated something ...
Forum Discussion by Marc Pelletier | 31 Mar 2008 | 2 comments
I need a solution I go to email symantec a simple tech question, but I can't even do that anymore. They claim I'll have a much richer experience on a forum, so I can't ...
Forum Discussion by andyrpo | 31 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution How come Backup Exec is only reporting 11 slots, when I have 12 in the library? I left slot 12 open for a cleaning tape which is on order, but Backup Exec calls it ...
Forum Discussion by andyrpo | 31 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution Moved to Backup Exec 9.1 section 0 (Backup and Recovery, 12.x, Backup Exec, Basics) () ...
Forum Discussion by Hywel Mallett | 31 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution Catalog 00048 -- The job failed with the following error: The Backup Exec job engine system service is not responding.   and   Faulting application ...
Forum Discussion by piotr | 31 Mar 2008 | 2 comments
I need a solution Windows Small Business Server 2003 running Backup Exec which I just upgraded to V12.  Drive is a PowerVault RD1000 in a Dell PE 840.  The drive ejected fine using the ...
Forum Discussion by Layla | 31 Mar 2008 | 0 comments