Video Screencast Help

12.x and Earlier

Results for 12.x and Earlier

I need a solution Dear Experts  I am new to backup exec and my company is using version 12. We are running backup exec to backup Qlikview data. But ever since we started with ...
Forum Discussion by zibin80 | 04 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Running BE 12.0 Rev 1364 on Win 2003 server (64bit) After searching online- all links to removal are from Veritas' dead support site, I very much need to ...
Forum Discussion by steve.jensen | 02 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution symantec backup exec 2012 restore option is disabled Post a screenshot. Make sure Post a screenshot. Make sure you Catalog the tape too. Thanks! What ...
Forum Discussion by fp.support | 02 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone, I am currently stuck trying to uninstall Backup Exec 12 from an SBS 2008 server. Uninstalling through add/remove programs got me no where other ...
Forum Discussion by smblma | 25 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, In Symantec Backup Exec (TM) 12.5, the DIFFERENTIAL and FULL jobs are created which are using same Selection List. However, the FULL backup job is ...
Forum Discussion by Suresh Pabba | 13 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I use an old version of backup exec for a 2003 DC which is also my fileserver. I added a NAS to my environment with the main share \\nas\backups. I ...
Forum Discussion by benben2410 | 11 May 2015 | 7 comments
I need a solution Can't start Backup Exec Service & login as well. When i am going to restart all the services it shows attached error. Please have a look over ...
Forum Discussion by sazzad | 29 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution I have installed Symantec Backup Exec 12.5 agent(Push Installation) in Windows 2012 R2 server. I have followed bellow URL, but each time getting same error while start ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sazzad | 28 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution I have read the multiple threads about VSS error messages that pop up when you install a new USB HDD for backups and I am experiencing the same challenge.  Even ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dan-Ottawa-Char... | 16 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I've got that few times (Today 2 times), is there any article on this & whats the reason & how to fix this? ~r   BackUp Exec ...
Forum Discussion by akaki | 15 Apr 2015 | 1 comment