Video Screencast Help

12.x and Earlier

Results for 12.x and Earlier

I need a solution Hi, I have this problem: I have BE installed on a 2003 server, where I run a software based on SQL 2005 too. This software needs xp_cmdshell to be activated, but ...
Forum Discussion by Germinario | 17 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Good morning. We are running a solaris 10 Ralus agent--> ralus=5204.1270.SP4 Presently we are backing up all zones individually with agents on each ...
Forum Discussion by primop | 16 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution Hi I'm going to upgrade my BE v.12 (rev 1364) to newest wersion. I know, I have to do that in two steps, first from v.12 to 12.5 or 2010, 2010R2 or 2010R3 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by malykazio | 05 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, Does somebody know if tapes made with Symantec Backup Exec 12 can be read with the current version of Backup Exec? Thank you, Ruud Yes. It c ...
Forum Discussion by Ruud | 02 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, we have an LTO4 tape which was previously used ona v12 backup exec system, we are now trying to import the tape and catalog the media into a 12.5 system.  I am ...
Forum Discussion by be-nugget | 27 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I have a single tape standalone tape drive that backup jobs write to on a daily basis. (We are using B. Exec 2012) Backup jobs complete properly. But 'tape ...
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 25 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone Have a problem here that's getting on my nerves! We use backup exec 12.0 that is installed on a Windows 2008 Server on our local domain. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AppleHead493 | 19 Feb 2015 | 11 comments
I need a solution Hi, I am running Backup Exec 12.5 on a Windows 2008 Server. I use two media pools; "Onsite" and "Offsite". Occasionally during backup jobs, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tim H | 13 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I am having the same issue as described here  http://www-secure.symantec.com/connect/forums/backup-exec-2012-store-does-not-recognise-rdx-drive ...
Forum Discussion by kris lingiah | 09 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution L.S. We run Backup Exec 12.5 rev 2213 In the days of limited tape space we had a selection list that excluded EXPIRED directories. Now we have a selection ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gijben | 06 Feb 2015 | 5 comments