Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

I need a solution Hallo! Wir haben "Backup Exec 12" auf einem Win2003 SBS laufen. Seite ein paar Jahren ohne größere Probleme - jetzt meldet BE, dass die Probeversion ...
This issue has been solved
Forum Discussion by InoUser | 19 May 2014 | 5 comments
I need a solution I Got this error for the backup failure. I checked for solution here. Support content says as This happens when the the partition scheme selected while partitioning ...
Forum Discussion by Krishna chandran | 19 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hi I'm using Backup Exec 12 on Server 2003, and I am trying to set-up email notification.   I understand Backup Exec is not capable of using SSL for SMTP ...
Forum Discussion by mike_coreit | 19 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hello. I have a disaster in my system, and I need to recover a backup. Because of the disaster I have lost symantec backup too, I have reinstalled it, and when ...
Forum Discussion by Sorcermon | 19 May 2014 | 8 comments
I need a solution I cannot remove expired maintenance license from the server.   Refer attached screenshot.   Call technical support line, useless and full of ...
Forum Discussion by kbengmy | 19 May 2014 | 7 comments
I need a solution Hello All, I have a problem when i import the licensing file .slf to Symantec Backup Exec 2012, he show me this message : Support 64 bits requis The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mavericks SYS | 07 May 2014 | 3 comments
I need a solution We had a major 2007 Exchange issue.  One of our CCR nodes failed, and now we are running the Cluster with only one node.  Therefore we are having an issue with ...
Forum Discussion by EvanNY | 06 May 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   I have a Synology RS814 NAS which I need to have backed up always and am currently using Backup exec 12.5. Are there any agents or alternatives ...
Forum Discussion by jp46 | 04 May 2014 | 7 comments
I need a solution Started to manage a server with Back-up exec 12.5 installed.   I am having service troubles and it was recommended to uninstall and reinstall.   I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CSO Admin | 29 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution All, A client is running Lotus Domino under Windows 2003 and BackupExec 12.5. Over the weekend, the IT department migrated the Domino installation to a new disk as ...
Forum Discussion by Eugene Vectrocon | 28 Apr 2014 | 4 comments