Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

I need a solution Hi,   I have a Synology RS814 NAS which I need to have backed up always and am currently using Backup exec 12.5. Are there any agents or alternatives ...
Forum Discussion by jp46 | 04 May 2014 | 7 comments
I need a solution Started to manage a server with Back-up exec 12.5 installed.   I am having service troubles and it was recommended to uninstall and reinstall.   I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CSO Admin | 29 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution All, A client is running Lotus Domino under Windows 2003 and BackupExec 12.5. Over the weekend, the IT department migrated the Domino installation to a new disk as ...
Forum Discussion by Eugene Vectrocon | 28 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hi I want to make a weekly differential  backup I defined 1 Mediapool Overwrite Protection Time 1 Week, Append Time 4 Days & first  Job with Options ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sharon E | 26 Apr 2014 | 15 comments
Today I was very upset to discover that Symantec Backup Exec 2012 does not separate differential/incremental jobs from full backups, unlike in Backup Exec 12.5 which I was previously using.  Up until now I have used a 16-slot autoloader, and directed ...
Idea by sgodbey | 25 Apr 2014 | 2 comments
I have a Dell TL2000 tape library. It is a.k.a. an 3573TL with dual drives IBM ULT3580-HH4 that uses a U320 SCSI connection. I am currently using Back Up Exec 12.5 and wanted to upgrade to Backup Exec 2012. However, I learned that this tape library is ...
Idea by FLDOHPOLK | 25 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Community, I am facing this issue with Symantec Backup Exec 12.5, highly appreciated your help. Information system: -Windows Server 2008 R2 STD SP1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nghitd@vn.fujit... | 19 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Hi. I have a old HP Proliant server that is still in use. This server contains MS Windows SBS 2003. We have installed Symantec BackUpExec 2012. We have configure ...
Forum Discussion by jsalva | 16 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I get an error message when I backup a Ubuntu Linux server (ubuntu 12.04). The connexion is done correctly but the backup server (windows 2k12 server) is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gadeline | 16 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm currently trying to restore a file from tape.  Within 2 minutes of the restore operation starting I get the error message: V-79-57344-34001 - End ...
Forum Discussion by airjm | 15 Apr 2014 | 10 comments