Video Screencast Help

2010

Results for 2010

I need a solution Hallo every body. We use backup exec symantec 2010. Now i got a problem. I want to change the daily tape, but i can not eject the library. There is a sign tape ...
Forum Discussion by Edhy | 25 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, First of all, please forgive me if i have silly question. As currrently I'm learning on data backup, let's say I have 16TB of data to backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GCY | 24 Aug 2014 | 5 comments
Here is a tutorial on how to Backup up individual folders/files via NDMP on an Isilon Cluster https://www-secure.symantec.com/connect/forums/ndm... (Backup and Recovery, Backup and Recovery Community Blog, 2010, Backup Exec) () ...
Blog Entry by pkh | 23 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Just setup on BE2010 nas/iscsi backup. Done before but now cannot get working. Report shows media capacity 0. Any ideas how to fix? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tempera | 22 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I have an XP Pro PC that has folder that has a very large number of subfolders. I can backup other folder on the drive. Backupexec crashes when backing up the ...
Forum Discussion by navar holmes | 22 Aug 2014 | 2 comments
I would like to see the ability to backup more than one virtual machine at a time in the same backup job. Currently, if you create a backup job through vCenter, the job runs and will backup the first vm, then the second vm, etc. This causes users with ...
Idea by pinkytech | 22 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All ,    I'm using Backup Exec for years without a problem .. Recently my Backup Exec 2010 R3 , started to give me some troubles .. accessing some ...
Forum Discussion by Cornelius | 22 Aug 2014 | 10 comments
I need a solution Hi We are doing NDMP backups from a NetApp SAN, and we have a large user folder with 1500 folders in it. When this backup job starts, it hangs at 1,024 bytes ...
Forum Discussion by timk25 | 22 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all. We have a Windows Server 2003 running backup Exec 2010 r3. We have some physical servers, Vmware machines and NetApp devices. Since two weeks ago, without ...
Forum Discussion by Diegazo | 22 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, we are running BE 2010 R2 under Server 2003. Unfortunatly the server is broken now. So I have to migrade to a new one with Server 2008R2. I done it ...
Forum Discussion by mghomer | 21 Aug 2014 | 1 comment