Video Screencast Help

2010

Results for 2010

I need a solution I have been trying to improve my job rate on backup jobs. In doing so, I have closely watched as they progress through. When the job is in progress, you can see the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 20 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi all, I have an issue since 3 weeks and i can't find any solution. I have a physical backup server with Windows 2003 R2 / Backup Exec 2010 R3 SP4 and a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SCo | 20 Jul 2015 | 9 comments
I need a solution We just installed an upgraded tape library. New one is TL-2000 In the oper control panel, I have the TL-2000 set to 'auto-clean' However, the BExec user ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 18 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution I just replaced our tape library from a Dell Powervault "older model" to a Dell TL-2000. I did a 4 GB backup job to get a feel for the speed of the job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 18 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I need to know a DR solution.  What if my BackupExec server crashed how do I restore my files the fastest way? Any advise please? I'm using ...
Forum Discussion by tyk | 17 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I am looking to move mailboxes to a new DAG which has been redesigned for our needs. I am wondering if I need to add the new DAG to the current backups on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MrCD | 17 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution I have archive exchange data on tape but no longer have a exchange server on the network. How can I restore the mailbox to a pst file? Or to a different format to ...
Forum Discussion by atemperly | 15 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi. Had BE2010 on SBS2008 for 6 years without skipping a beat. Now over the last week its stopped playing nicely and the job is failing. It moans about ...
Forum Discussion by Andrew` Thompson | 15 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution i need to restore a full back up (we got hit with crypto) and its missing a bunch of the bkf files, it somehow got switched to delete after 4 weeks and my fault for ...
Forum Discussion by sl00thy | 10 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, Want to establish trust relationship between BE2010 and Windows 2008 R2, but it's failure. Got attached error. Please advice. Thanks ...
Forum Discussion by William Lawance | 10 Jul 2015 | 4 comments