Video Screencast Help

2010

Results for 2010

I need a solution Hi, Recently, one of our Drives in uor Qualstar XLS Libraries died.Since the Library had one unused Partition with two drives, i reconfigured the library, to make ...
Forum Discussion by MPieper | 16 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hello, I am using Backup Exec 2010 R3. In the "support" tab, there are no posted tapes. In the logs, I have the following query : EXECUTE: ...
Forum Discussion by imade | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I recently did a push install of the remote agent of backup exec 2010 on a server running server 2012.  The agent starts and runs, but when I try to connect to it ...
Forum Discussion by raiden8813 | 11 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I am trying to do a restore with file redirection to another server, because the original server has died.  My problem is that the restore job is trying to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Linda Lounsbury | 11 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution We purchased new HP LTO4 WORM tapes and successfully ran inventory of those tapes. But, once I've run the job the status was just on queued seems not recognizing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by no_name | 10 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution hi All, i am not able to restore my VMDK file backuped up earlier to a network shared folder. i go to vmware redirection and given path there but still ...
This issue has been solved
Forum Discussion by deepakjangra0023 | 10 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution I have a weekly full backup and daily differential backup policy that is backing up 5TB+ to tapes. The problem i am having is that even though the weekly full backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CodyH | 09 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi all, since some days my BE2010 is freezing after the jobs has startede. The System is running for years without any problem. We are running MSL2014 Fibric with ...
Forum Discussion by mghomer | 08 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hi everyone, Can anyone help me upgrade Symantec BE from 2010 to 2014? Many thanks, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 08 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I am running into an issue where I have a policy which guides two jobs, one the weekly full NDMP backup of my SAN, the other my weekly full Windows backup. My problem ...
Forum Discussion by maitakeboy | 08 Dec 2014 | 2 comments