Video Screencast Help

2010

Results for 2010

I need a solution Hi Folks,   we are having Backup exec 2010 install in our system. we are having 40 media server installed in our environment on different server. I am ...
Forum Discussion by Shoeb Sayyed | 25 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Good Day,   after change userrights on ndmp volume we have a problem with the incremental backup. The full backup job works fine, the incremtal backup saves ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sam36 | 24 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, i have an question, Customer has an primary Backup Exec 2010. The server have more than 40 Jobs, B2D and Libary . We have 3 more Backup Exec 2010 Servers in ...
Forum Discussion by Thomas L. | 24 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hello , please help as it always queued . i don't know that happend , thank you ! Capture.PNG This is normal.  The job This is ...
Forum Discussion by Ben He | 23 Jun 2014 | 19 comments
I need a solution I would like to migate BE 12.5 to BE 2010 R3, can't in the BE2010 R3 add the "Remote Agent for windows" License Keys and get the error.. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by amshliu | 23 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Is there any documentation or process for upgrading from a Windows 2008 R2 server running Backup Exec 2010 SP4 to Backup Exec 2014?     ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohamed Morad | 23 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Here is my on going struggle with Backup Exec. Last week I tried catalogging our back up. I came in this morning and guess what? It didn't work. So I thought ...
Forum Discussion by Do The Panic | 23 Jun 2014 | 9 comments
I need a solution Hi all I have a BackupExec 2010 server on a win2008 machine. I wouldlike to create a backup to disk on a FreeNAS 9.1 server with 3TB of free space. All seems ...
Forum Discussion by Luca Donesana | 23 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   I received the following message from backup exec: Backup Exec failed to connect to one or more virtual machines and was unable to collect the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 23 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have been banging my head against the wall for the better part of two days now. Here is my predicament. I am trying to make sure that our backup server can be ...
Forum Discussion by Do The Panic | 20 Jun 2014 | 5 comments