Video Screencast Help

2010

Results for 2010

I need a solution I have quite a few tapes to catalog which are taking a very long time, is it possible to pause a catalog job, in order for that nights backup to run without having to ...
Forum Discussion by Nathan Talbot | 12 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Grüße aus Wien,   kurz zu meiner Infrastruktur:   1x Windows SBS 2011 Standard mit Exchange 2010 SP3 1x BackupExec 2010 R3   Was wird ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Yellowspam | 11 Jul 2014 | 18 comments
I need a solution Hi, One of my users was getting random messages of "locked for editing by another user" when she tried to open Office documents on the server share. ...
Forum Discussion by Cougie | 10 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I'm at a loss. I've recreated the B2D folder, reformatted the USB drive, recreated the duplicates jobs, and restarted the BE services and the server several ...
Forum Discussion by nathans77 | 10 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Olá Estou com problemas para iniciar o serviço "beserver.exe". Estava funcionando normal. O erro começou depois que parei os serviços do Backup Exec no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpalma | 10 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hi all, We recently started receving the following error for a hyper-v backup.  V-79-10000-11233 - VSS Snapshot error. A Microsoft Volume Shadow Copy ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bino85 | 10 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I've been running a quantum superloader 3 SCSI tape library with an LTO4 Ultrium tape drive for about 4 years now. This is connected to a Win2008 x32 Server and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by steve_williams@... | 09 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I am using Backup Exec 2010 R3 SP4 to backup up our Hyper-V guests with the GRT option enabled but these jobs are failing since I have started using the evaluation ...
Forum Discussion by chris48 | 09 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, i am using symantec Backup Exec 2010, so far it was working fine but from last two days i am experiencing problem. It's not performing Daily ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hashsysadm | 08 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution HI,   I've got a few problems with the Backup Exec database.   I've got a scheduled job that Unlocks are tape drive as we have an autoloader. ...
Forum Discussion by Dan Graves | 08 Jul 2014 | 1 comment