Video Screencast Help

2010

Results for 2010

I need a solution Hi,   I don't know what's happening. I am trying to add a scheduled backup job to hard disk and then replicated to a tape drive in Backup Exec 2010. ...
Forum Discussion by RHSFC | 05 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution The situation: Backup Exec 2010 R3 SP4 on windows 2008 R2 server, backuping VMWare VMs in a vSphere 5.1 infrastucture.   I run full backup on week-end and ...
Forum Discussion by Service Informatique | 05 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution      My company does daily backups and swaps tapes out daily (on Monday night, we only have Monday tapes loaded).  Once the tapes are used we send them offsite using a ...
Forum Discussion by CWes | 04 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Catalog Error V-79-10000-10660 - An error was encountered writing to the on-disk catalogs. A synthetic backup of this resource will not include the ...
Forum Discussion by r1_abhinav | 05 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hi We recently found an issue on our CPS sever in which snapshots were not being created correctly, to try and fix it we decided to try an uninstall. The uninstall ...
Forum Discussion by hulahoop_ | 01 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution bonjour tout monde svp j'ai un probleme depuis un certain temps avec mon backup exec. le serveur de media est installé sur le controleur de domaine ainsi que ...
Forum Discussion by karaguer | 01 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution yesterday 1 backup-job failed and I wanted to check the job-history (e.g. BEX_Sxx_1234.xml) but the window didn't open.  OS: w2K8R2 latest patched BE: ...
Forum Discussion by bandit61 | 28 Feb 2014 | 9 comments
I need a solution Our environment: Exchange 2010 on a Windows 2008 server standard Backupexec on ​​a Windows 2012 server.   BackupExec version: 2010 SP1 I need to ...
Forum Discussion by Jocker | 28 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, I've been using a pc connected to an LTO 3 drive (quantum) which works fine, but I want to change over to a Dell LTO4-120, which is SAS.  I put the card in ...
Forum Discussion by jayfw | 27 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Bonsoir J’ai un problème avec mon système de Backup. J’ai deux lecteurs de backup HP Storage Works Ultrium 1760 SAS , un pour le backup des données et un ...
Forum Discussion by Alpha DIALLO | 27 Feb 2014 | 5 comments