Video Screencast Help

2010

Results for 2010

I need a solution BE 2010 R2 running on W2k3 sp2 media server. No matter if I am pushing the remote agent to a server via the console of the media server or trying to install ...
Forum Discussion by Alice Stewart | 25 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution Im newon this, what does that little red sign means? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Quickpick | 25 Oct 2010 | 2 comments
I need a solution I have facing individual mailbox restoration issue.  Even I have installation mapi client to my Exchange.  I'm running BE2010 and MS Exchange is 2007.  Anyone ...
Forum Discussion by eonghua@yahoo.com | 25 Oct 2010 | 6 comments
I need a solution Hi, all!  Well, I installed BackupExec for Win Servers 2010 this weekend on a Windows 2008 Server R2 (latest patches), and installed the Remote agent from that machine ...
Forum Discussion by Steve Bottoms | 25 Oct 2010 | 5 comments
I need a solution Guten Tag, Wir möchten in Zukunft auf ein NAS Laufwerk (Raid 5 System) unseren Linuxserver ( Opensuse 11.3 - Daten + Firebird Datenbank) und den Terminalserver ...
Forum Discussion by cordial | 25 Oct 2010 | 0 comments
I need a solution Hi everybody. I would very much like to have some advice on a backup strategy. I need to backup our companys data. The data consists of this: 15 VMs ...
Forum Discussion by UlrikJPS | 25 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I am getting a an error during database maintenance: V-287-10 Maintenance has failed: 10, dump database failed. I have followed the ...
Forum Discussion by Mike G | 25 Oct 2010 | 6 comments
I need a solution Hi, I can't access/browse selection list in job properties after the test run.  Test run seems to lock all admin credentials to backup resources. In this ...
Forum Discussion by manioro | 25 Oct 2010 | 0 comments
I need a solution Hi, I recently had to upgrade our backup server from 11d to the latest version to ensure our support for SQL2008 etc.  I wasn't looking forward to this after ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Quad | 25 Oct 2010 | 6 comments
I need a solution  I have installed Sharepoint 2010 on windows server 2008 R2 (64 bit). when i select server farm under MicrosoftSharepoint server Farms, i get this error: An error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EL Khatouti | 25 Oct 2010 | 5 comments