Video Screencast Help

2012

Results for 2012

I need a solution Team; I recently replaced an HP G5 with a Dell R610.  I am using a DELL LTO4 tape drive. My HP server was running Backup Exec 2012 with my tape backup running at an ...
Forum Discussion by JOEinCLE | 05 Jun 2013 | 7 comments
I need a solution I have upgraded to Backup Exec 2003 and every thing went as planned, with the exception of this error.  It appears to be pointing at the Microsoft Volume Shadow Copy.  ...
Forum Discussion by Stephan M | 05 Jun 2013 | 1 comment
I need a solution Hello everyone. I'm just walking into Symantec as this is a new position for me and its kinda everywhere and out of control and I was hoping I could get a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sparkum | 05 Jun 2013 | 5 comments
I need a solution Hi I initially posted this question back in December (see https://www-secure.symantec.com/connect/forums/backup-exec-solution-sbs-2011-premium-add )  ...
Forum Discussion by Horatio_too | 05 Jun 2013 | 5 comments
I need a solution Hello, I'm getting E000FED1 while backing up a specific hyper-v guest with MS-SQL installed. I'm using W2008R2 with SP1 and BE 2012 with SP1. ...
Forum Discussion by max_payne | 04 Jun 2013 | 3 comments
I need a solution Where is “Overwrite Media When this Job Begins” in Backup Exec 2012?  According to my Data Migration report, it will be changed to “Append to media, overwrite if no ...
Forum Discussion by mysocial | 04 Jun 2013 | 2 comments
Location:   Google+ - http://buex.ec/beISOse Time:   Wed, 12 June, 2013 - 13:00 - 14:00 EDT Are you a Backup Exec user?  Do you ever have wild ideas about how you could better use this solution?  ...
Blog Entry by PackMatt73 | 04 Jun 2013 | 0 comments
Google+ - http://buex.ec/beISOse Wed, 12 June, 2013 - 13:00 - 14:00 EDT Are you a Backup Exec user?  ...
Event by PackMatt73 | 04 Jun 2013 | 0 comments
I need a solution Competitive Upgrade Full License Version Upgrade XGrade from BE to SBE XGrade from BE to SBE Qckstrt 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Zahid.Haseeb | 04 Jun 2013 | 2 comments
Hi All, After installing a trial version of Symantec backup exec, it failed to connect to local server with error " TCP error code 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it ". I searched around and ...
Article by VinnieGrack | 04 Jun 2013 | 0 comments