Video Screencast Help

2012

Results for 2012

I need a solution Hi, I have installed Symantec Backup Exec 2012 small business edition running on Windows 2008 R2 Enterprise edition. It was running fine all along and today ...
Forum Discussion by Anishk | 12 Oct 2014 | 8 comments
I need a solution I have installed Symantec Backup Exec 2012 small business edition running on Windows 2008 R2 Enterprise edition. It was running fine all along and today morning i ...
Forum Discussion by geeksbkup | 12 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Good morning, I am planning on upgrading from Backup Exec 2012 SP4 to Backup Exec 2014 SP1. After I ran the Environment Check, I got one 'Failed'. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LANTech | 10 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all,   I have BE2012 Service pack 4, which has been working pretty well up to now. I have now found a problem when doing a test restore from my exchange ...
Forum Discussion by DavieRooker | 10 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution I have sadly just been landed with this as Im covering for someone currently. The backups are currently failing with these errors, from a quick google it makes ...
Forum Discussion by Vaux556 | 10 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All Over the last few weeks my backups have started failing with the below error;   Final error: 0xe0001211 - The volume that is used for the staging ...
Forum Discussion by Matthams | 09 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, recently I deleted by mistake a job definition. My question is if there is a way in Backup Exec 2012  to export job definitions to by able to solve this problem in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by informatica-cat | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, Im using BackupExec 2012 (Version 14.0 Rev 1798) on a Server 2008R2 to backup our company servers. We backup 16 servers and all backup runing correctly except ...
Forum Discussion by iason-user | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Error 1: [2368] 10/06/14 16:06:59 Adamm Mover Error: DeviceIo: 00:00:00:00 - Retry Logic: Original settings restored on device: HP       Ultrium 5-SCSI   Error ...
Forum Discussion by TRIPLE M | 06 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I have taken over support of a system which runs full backups daily to disk adn then duplicates to tape. This seems like overkill and I plan to introduce ...
This issue has been solved
Forum Discussion by paulta | 06 Oct 2014 | 5 comments